If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е пода на моята кола - на баба Жужа. Пускам тези снимки за да покажа голата истина и да видят всички за какво иде реч. Много хора напоследък чувам, че искат да си купят подобна кола като си мислят, че ще им излезе ефтино. Аз не съм точно на това мнение. Не, че няма читави Джулиети, а 75-те като по-нови рядко са толкоз зле, но все пак ...
венци споко ве 4овек ти пак се забърка в едни неща земи си дозакърпи коритото тури мо мотор и кутия като орта покараи и като ти стане скука те тогава си търси друг кош
п.с. прочети си подписа и се замисли
Венци, абре това не са ли фабрични отвори да се оттича водата, или ако си разлееш бирата или колата по време на движение ?
Абе не точно пак са фабрични ама са като се откачат скоростите и кардана да може лесно и безпрепядственно да влязат при шофера за ремонт още в движение Аааа и да не забрава има и такъв фабричен отвор на дъното за смяна на задните накладки
Бобо, за скоростите имам технологичен отвор на багажника не в краката на мъртвеца . Яжте, яжте ме Вие с Фиатите, ама който се смее последен се смее най-добре
Бобо, за скоростите имам технологичен отвор на багажника не в краката на мъртвеца . Яжте, яжте ме Вие с Фиатите, ама който се смее последен се смее най-добре
Само кажи на какво ше се смееш и ние да се посмееме с фиатите умрели
А ве момко има ли тунел нема да се косиш ,това даната са преходни работи, само внимавай като караш из локвите да не си намокриш краката, а по подразбиране май си се сдобил с телоподаващо, демек бабати жужа ше поеме някоя неделя вечер "пимп май райд" некое друго дъно в ъпгрейд листата!!!!
И аз имах доста "проветрение" но има ли желание всичко става. Смених всички легени в краката и заспа, даже се и обезшуми . За смяна са тези баби но какво да ги правим като искаме да си ги караме. Насочил съм се към друга Алфа, но тази в никакъв случай няма да я махам (поне засега смятам така)
Абе ко и задиряте и се връзвате? За кола на 23 и повече години са си перфектни. Аз съм сигурен, че ЖУЖА ЩЕ СТАНЕ!
Към колегата Slide - бате, датчика работи!!! Немаш си идея нощес как съм пискал. А кога го прати - аз чак сега го слагам ...
Верно е, изгнили са, ма не повече от 12-15 годишен опел
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment