Известие

Collapse
No announcement yet.

търси се ел. схема за Alfetta GT

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• търси се ел. схема за Alfetta GT

Колеги много яко съм го закъсал,много ми е необходима схема на цялата ел. система на ГТто(1975г.) че някои ентосиаст е решил точно на тази кола да се учи (човека явно и понятие си няма от жичкаджииство) та въпроса ми е дали на някой не му се намра и дали не може да ми я прати та да я оползотворя.
    П.П. Става въпрос за Варненското ГТ,а положението е плачевно.
    благодаря педварително

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

що не пробваш с това:
    ftp://blesna.nnw.net/pub/cesare/AlfaRom ... 201974.pdf

Comment

на тоя мануал няма ел диаграми .. пешка мен ако питаш изкормвай всичко и реди наново ..тая кола е уникален ужас по инсталацията

Comment

малко извън темата,след като си поиграх малко с карбовете,делкото и опънах жилото на гаста колата спря давърви(напред),а само на страни,другото което е,че започна да пуши ама от гумите.ЛЕЛЕ Е**ТИ КЕФА
        danke V_G_Z
        П.П.То така ще стане в края на краищата(с пренареждането на инсталацията)

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Пешка, ако имаш нужда от помощ за електрото аз съм твърдо насреща Ще ти помогна с всичко, което мога. Само не дей да бързаш да махаш, режеш и изхвърляш. Тия дни ще се чуем и ще дойда. Хем и малко снимки да направя.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
            малко извън темата,след като си поиграх малко с карбовете,делкото и опънах жилото на гаста колата спря давърви(напред),а само на страни,другото което е,че започна да пуши ама от гумите.ЛЕЛЕ Е**ТИ КЕФА
            danke V_G_Z
            П.П.То така ще стане в края на краищата(с пренареждането на инсталацията)
            недей така бе да пилиш зимните гуми .. с тея курници зимата на снега е манията

Comment

това щото немат повер за през лятото аз моита па обратно зимата не я ползвам много ми идат емоцииите а тряят купета повечко

Comment

абе за пауър има ама трудно я задържам на пътя щото си нямаме амортесиори ама всичко с времето си

Comment

абе за пауър има ама трудно я задържам на пътя щото си нямаме амортесиори ама всичко с времето си
                  Дай насам една фотосесия. И друго: ако попаднеш на читави задни амортесьори свиркай. Търся газови, но навсякъде ми предлагат МОНРО Не искам да ги чувам повече...
                  ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                  ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                  Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                  Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

попаднах на доста запазени СПИЦА обаче не са газови а са си двоинодеистващи(разбирасе втора употреба)Ако изпадне нещо ще свиркам няма ядове.
                    П.П. а по въпроса с ел. схемите какво стана? никой ли няма,наистина са ми много необходими

Comment

П.П. а по въпроса с ел. схемите какво стана? никой ли няма,наистина са ми много необходими
                      Що не си я почнеш сам леко полеко? Какъв е точно проблема. Разкажи накратко, пък можем с Венцо да ти помогнем. Аз когато оправях жиците на моята ползвах чертежи и схеми от 75-ца.

Comment

общо взето всичко е преправено,няма ключ за палене а едно цк ключе,пали се от бутон,няма ключове на парното и др.Фаровете са превръзвани защото на габарити ми светят къси а като запала фарове светкат дълги.Другото което е че са изхврлили почти всички релета и като включа фарове ми се палят кабелите на контактния ключ(ЦКто).От всякаде висят кабели и е страшно.Вчера разглобих една жулиета и и взех целия прът с контактния ключ,чистачки ,фарове и мигачи та ще се олесни работата.

Comment

общо взето всичко е преправено,няма ключ за палене а едно цк ключе,пали се от бутон,няма ключове на парното и др.Фаровете са превръзвани защото на габарити ми светят къси а като запала фарове светкат дълги.Другото което е че са изхврлили почти всички релета и като включа фарове ми се палят кабелите на контактния ключ(ЦКто).От всякаде висят кабели и е страшно.Вчера разглобих една жулиета и и взех целия прът с контактния ключ,чистачки ,фарове и мигачи та ще се олесни работата.
                          Тряяло е бате да вземеш и таблото с релетата и бушоните. От там нататък е лесно. Ще ти търсим менюъл за Жулиета (има един ходещ такъв менюъл - Venci се вика ) Инак честита придобивка, и ако решиш да продаваш джантите с гумите на варненската - аз съм насреща. Дай мейл да ти пратя малко менюълчета?

Първоначално публикувано от V_G_Z
                          ...тая кола е уникален ужас по инсталацията
                          Добри, все си мислех че мааалко преувеличаваш... ма явно е верно пълен хаос по кабелите...

Пешка, свиркай бате с кавото можем да ти помагаме

Comment

меила ми е pe6kata212@abv.bg колкото до инсталацията оня пич не мия даде и я изгори.Е за съм си прибран,а и нали в нас я разглобихме та и прибрах всички релета(за фарове,мигач и прочие),утре ще го вида дали евентуално не е запазил таблото с бушоните.А по между другото има разни чаркалаци останали дето на мен не ми вършат работа.Има всички стъкла които са в перфектно състояние,фарове с мигачете,целия салон,таблото е чисто ново(много запазено),парно но маи моторчето е аут,и доста пласмаси и кори.Ако някой имаинтерес да свирка,човека не е скъпчия.

Comment

Изхвърли цялата инсталация, купи си нова от Волга (например) щото е дълга и евтина - и си я прокарай в колата на нова сметка. Не се слагат какви да е кабелаци в кола, условията при които работят са доста по-кофти от тия при домашните електроуреди.
                              пред Админите... със сапун !

Comment

Working...
                              X