Имам удоволствието да съм горд собственик на Спайдър от 1990 г. Още може и да не е класика , но мисля да го докарам до този статут . Търся си алуминиеви джанти за този модел . Идеи ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Spider 1990
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zack Покажи съобщениеИмам удоволствието да съм горд собственик на Спайдър от 1990 г. Още може и да не е класика , но мисля да го докарам до този статут . Търся си алуминиеви джанти за този модел . Идеи ?
Доколкото знам, тези коли са на 4х108мм и джанти стават от Форд и Пежо.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Честито на колегата със Спайдера!
За джантите ще те посъветвам много внимателно да избираш какви взимаш относно централния отвор. Има специфична разлика в дълбочина между централния отвор на предните и задните джанти. Не се сещам точно каква беше. Знам го от опит с колите на Звезделин.
Един път се опитах да сложа лети джанти от една на друга и се оказа, че задните са със разстъргвани отвори.
Утре мога да погледна едни джанти при мен, дали и те са така и ще пиша.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Джантите са 4х98 и мисля, че имам идеалните - оригинални и класически - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=901983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първо - добре дошъл и поздравления за Спайдера. Дай снимки!!!
За джантите - според мен оригиналните за Серия 4 (телефонна шайба с малките дупки) не отиват на колата.
Моите са т. нар. Ferrari 308 style, и ако не се лъжа, са Cromodora Daytona. Джанти със същия, много популярен дизайн, се произвеждат и от ATS Classics и от Compomotive.
Ако имаш някакви въпроси, звънкай на 0887 631329
Comment
-
Супер!! Добре Дошъл във "Класическата" партия Захари! Само радост и щастие, да ти носи кабриолета! Би ли описал по-подробно историята, около придобиването.. и малко технически данни? Интересно би било!
Поздрави
- МартоТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zack Покажи съобщениеЕто снимкиGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Този е точно - да . Благодаря ти ! Ще го направим още по-"горещ" .
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
Мерси , Марто ! Ето този линк е доста добър според мен : http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Spider . Моята Алфа е от 3-тата серия ( със спойлера върху багажника ) . Те я сменят точно 1990 год .
Comment
-
Първоначално публикувано от Zack Покажи съобщение... от 3-тата серия ( със спойлера върху багажника ) . Те я сменят точно 1990 год .
Все пак, съм доста добре запознат с повечето популярни модели на Алфа Ромео, откъм исторически и технически гледни точки.. Можеш да се поразровиш из раздела, ще видиш интересни четива, които съм превеждал и поствал..
Май не се изразих правилно, по-горе. Исках да питам по - точно, откъде е купувана, кои са собствениците, каква и е историята, откога е в Бг и тн. и т.н...
Както и вид на двигателя... - От твойте снимки отгатвам, че е "Велоче" версията, с 4 места и е с 2,0л Двигател.
Ама щом е купувана от Капитолията, значи си се пазарил с оня арабин Салих??Лошо, няма!
А пък за джанти, виж Кромадора, и те също имат хубави модели!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
Comment