If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
според мен колата е уникална и е част от историята на алфа ромео,колата стура много пари щото си е класика и един от най-рядките модели на марката,такива коли като види човек на живо сърцето му спира ..............
винаги ще се загледаш в нея
ако са спряли алфа ромео РЗ и мерцедес някой си нов винаги човек ще се загледа в алфата просто тя привлича с всичко направено в нея и по нея!!!
според мен колата е уникална и е част от историята на алфа ромео,колата стура много пари щото си е класика и един от най-рядките модели на марката,такива коли като види човек на живо сърцето му спира ..............
винаги ще се загледаш в нея
ако са спряли алфа ромео РЗ и мерцедес някой си нов винаги човек ще се загледа в алфата просто тя привлича с всичко направено в нея и по нея!!!
Ще допълня ,че тоя модел е произведен в само 284 бройки ,а пък вие си карайте бизнес мерцедесите
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Грозна ???????????
Тук не става дума за това .. ако не си разбрал Алфа Ромео е кола която се купува с душа и сърце . И все пак за тези пари ти не купуваш кола , ти купуваш част от историята... предполагам че много хора от форума , които са истински фенове и обичат марката , биха я купили ако имат финансовата възможност.
Уникална и неповторима кола, както всичко, направено от Загато...
Наистина доста спорна като дизайн, но пък всеки има право да няма вкус
Колегата явно няма представа около модела,не е чувал най вероятно и за Загато и се изказва не подготвен,този модел е един от малкото разработки между алфа ромео и Загато и наистина е уникален модел.
Кукличка е колата....спомням си за пръв път когато я видях паркирана до едно БМВ зед1 .....и двете червени и двете...тогава пълен космос
...и двете с правилно задвижване.
Да не забравяме, че освен всичко, че това е и последната спортна кола създадена с техника на Алфа Ромео, а не на Фиат или нещо друго.
Имал съм щастието да направя едно малко кръгче точно на тая кола. Усещането е просто уникално.
Точно модела SZ ме запали по марката преди около 20-на години тогава във вестник Беда имаше статия ;МАЛКИЯТ ЧЕРВЕН ДЯВОЛ; която все още пазя и когато на 100 годишнината я видях на живо бях посран нищо че това е RZ машината е уникална струва си да я имаш и още нещо ако имах парите я отнасях ако ще и с проблеми да е и отгоре на всичко собственика щях да го черпя цяла вечер където и каквото каже.Айче пак взех да се оаквам.ДАНО попадне в добри ръце.
Доколкото знам, според мои източници на информация, автомобилът не е лично на В. Иванов - Лучано, а е на бившата му съпруга.. А и е проблемна - Водят се дела и бюрокрации, около собствеността на колата. Трудно ще се продаде според мен!
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment