колеги,ревизирах стартера.има четки втулки почистен смазан и тн.сутрин върти съвсем бавно.веднъж запали ли да работи 2 мин след това върти бързо---направо ме ядосва вече---идеи някакви??????????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стената на класиците (общи приказки)
Collapse
X
-
Аз имах ядове с клемата на акумулатора, но при мен беше обратното. Като загрее и не иска да върти.
Провери дали връзката е стабилна.
Comment
-
Първоначално публикувано от fakira11 Покажи съобщениеколеги,ревизирах стартера.има четки втулки почистен смазан и тн.сутрин върти съвсем бавно.веднъж запали ли да работи 2 мин след това върти бързо---направо ме ядосва вече---идеи някакви??????????Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТози ефект при мен се получаваше от "дебело" масло. Бях с 20W50 Selenia HPX. Същите признаци. Но не ми пречеше, защото все пак колата палеше.
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
най вероятно е маслотоалфа 75 1.8 карбове
Comment
-
не знам синът ми е налял някакво наливно и не знае какви са му параметрите.това беше лятото и тогава си палеше нормално---сега явно му е станали студено!!!
---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:00 ----------
и само маслото е проблем мисля-колко е по студено времето -толко по високо налягане държи на малки обороти.пример при -7-8градуса загрела на 85 държи 2бара на 800 оборота. при 10 градуса на вън при85 държи 1 бар на 800 оборота.явно е някое 20в на 40- знам ли го???????????????ще го смена утре да вида какво ще се получи.алфа 75 1.8 карбове
Comment
-
Не знам алфа 75, но пунто 75 без компресия на 3 от 4 цил. при леден двигател върти нормално, а като стопли карантията стартерът развърта на флекс
И все пак при алфата може проблемът да е от масло и тоци...1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Бръм бръм... идва пролет, лято, лъскайте бабите да се возим под слънчевите лъчитоку виж май месец пак ни съберат на писта Дракон
Лети жанти, пастираници а у, тук таме боица...
2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
ПОЗДРАВ за феновете на модела!!!!!!
Специално от Данчо и Венци.... хората които карат земята да се върти около 75-цата!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
браво колега ..дано успееш с новия ти проект .....
редът е купето ...трансмисия окачване ...мотор.и накрая идва редът и на кефъъъъъъъ.с радост да си я стягаш после да караш75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
Comment