Известие

Collapse
No announcement yet.

Стената на класиците (общи приказки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги,ревизирах стартера.има четки втулки почистен смазан и тн.сутрин върти съвсем бавно.веднъж запали ли да работи 2 мин след това върти бързо---направо ме ядосва вече---идеи някакви??????????
    алфа 75 1.8 карбове

Comment

Аз имах ядове с клемата на акумулатора, но при мен беше обратното. Като загрее и не иска да върти.
      Провери дали връзката е стабилна.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Маса!
        90 2.5 V6
        Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от fakira11 Покажи съобщение
          колеги,ревизирах стартера.има четки втулки почистен смазан и тн.сутрин върти съвсем бавно.веднъж запали ли да работи 2 мин след това върти бързо---направо ме ядосва вече---идеи някакви??????????
          Този ефект при мен се получаваше от "дебело" масло. Бях с 20W50 Selenia HPX. Същите признаци. Но не ми пречеше, защото все пак колата палеше.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Този ефект при мен се получаваше от "дебело" масло. Бях с 20W50 Selenia HPX. Същите признаци. Но не ми пречеше, защото все пак колата палеше.
            под-4-5 градуса като паднат температурите--пали на бутане

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

най вероятно е маслото
            алфа 75 1.8 карбове

Comment

е кво ти е маслото бре ..??????
              75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
              kavasaki zzr-600 100 жребеца
              147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

не знам синът ми е налял някакво наливно и не знае какви са му параметрите.това беше лятото и тогава си палеше нормално---сега явно му е станали студено!!!

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:00 ----------

и само маслото е проблем мисля-колко е по студено времето -толко по високо налягане държи на малки обороти.пример при -7-8градуса загрела на 85 държи 2бара на 800 оборота. при 10 градуса на вън при85 държи 1 бар на 800 оборота.явно е някое 20в на 40- знам ли го???????????????ще го смена утре да вида какво ще се получи.
                алфа 75 1.8 карбове

Comment

Не знам алфа 75, но пунто 75 без компресия на 3 от 4 цил. при леден двигател върти нормално, а като стопли карантията стартерът развърта на флекс
                  И все пак при алфата може проблемът да е от масло и тоци...
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

къде се загубихте всички класици?????????Тма направи венци за да не спамиме тук там и пак няма никой?ЧЕСТИТА БА БА МАРТА!!!!!!!!!
                    алфа 75 1.8 карбове

Comment

• Бръм бръм... идва пролет, лято, лъскайте бабите да се возим под слънчевите лъчи току виж май месец пак ни съберат на писта Дракон Лети жанти, пастираници а у, тук таме боица...
                      2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Момчета, в неделя сме на писта Дракон с на Данчо 1.8-та. Последен кръг от Endurance Trophy. Стискайте палци късмета да е с нас. За останалото ще се погрижи добрата стара верижна техника
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• ПОЗДРАВ за феновете на модела!!!!!!

Специално от Данчо и Венци.... хората които карат земята да се върти около 75-цата!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Така да се похваля вече при мен е бившата 75-ца на fakira, ще започна първо с изкърпване и цялостно пребоядисване пък ще видим до къде ще стигнем. Може и до турбинка. За пролетта си намерих работа , а до италфеста трябва всичко да е на 6.
                            Attached Files
                            Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                            LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                            Alfa 75 2.0
                            EX

Comment

• Момчета, с радост ще Ви споделя, че Алфа Ромео 75 1.8 стана шампион по издръжливост в Клас S1 на писта в България за сезон 2011-2012. Поздрави на всички фенове!
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• браво колега ..дано успееш с новия ти проект .....
                                редът е купето ...трансмисия окачване ...мотор.и накрая идва редът и на кефъъъъъъъ.с радост да си я стягаш после да караш
                                75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                                kavasaki zzr-600 100 жребеца
                                147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Working...
                                X