Известие

Collapse
No announcement yet.

Джунджурии от 75 за подаряване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Джунджурии от 75 за подаряване

Привет колеги знам,че темата е за подарява,но и знам,че тук ще я видят правилните хора.
    Ако модераторите преценят да я преместят.

Имам за подаряване доста неща от салона на една двулитрова карбураторна 75ца,която разглобих преди време,но сега вече ми пречат.

Става дума за пластмаси,седалки,табло и разни други "боклуци" от салона,който иска да пита.

Черпенето е задължително хахха
    Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 17:58.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Топка за скоростния лост имаш ли батка
    Незнам дали ще стане на мойта темпра <с лупи> ама не пречи да пробваме
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
      Топка за скоростния лост имаш ли батка
      Незнам дали ще стане на мойта темпра <с лупи> ама не пречи да пробваме
      Абе, Тедо! Ти, ли ми искаше топка за скоростен лост от 75? От 1 година се чудя кой беше. И ту я намирам, ту пак изчезва.... не си пия аз лекарството...

По темата! Помогнете на Пешката да си изчисти двора! Грехота е да седят части, които може да трябват на някой.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Аз имам нужда от някои неща по купето вътре. Пешка, ще ти обадя кое ми трябва.
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

на мен ми трябва таблото с уредите
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
            на мен ми трябва таблото с уредите
            цялото табло или уредите само,щото под табло аз разбирам от врата до врата
            Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 11:12.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

само уредите
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Имаш го дай адрес на лични

Comment

Темата за джунджуриите ми допада. Можем да я оставим и всеки който има нещо за подаряване да пише тук.
                  Надявам се Пешката да няма против

Аз имам за подаряване едни седалки от 75 първа серия. Предните седалки не стават, може ако някой иска да ги ползва за донори. Задната обаче си става. Ако имах място в нас бих си я направил на канапе
                  Хайде ако някой се колебае да побърза, че в края на другата седмица ще ми се наложи да ги изхвърля, а ми е жал.
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                    Темата за джунджуриите ми допада. Можем да я оставим и всеки който има нещо за подаряване да пише тук.
                    Надявам се Пешката да няма против

Аз имам за подаряване едни седалки от 75 първа серия. Предните седалки не стават, може ако някой иска да ги ползва за донори. Задната обаче си става. Ако имах място в нас бих си я направил на канапе
                    Хайде ако някой се колебае да побърза, че в края на другата седмица ще ми се наложи да ги изхвърля, а ми е жал.
                    Нямам абсолютно нищо против,нека остане.
                    И при мен така стоят нещата със седалките,а това с канапето е добра идея

Comment

ето това остана от вътрешността+седалки предни и задни,предните са скъсани,задните са читави,става дума са тия вълнените,сивите,има и прагове от тия тънките.
                      Attached Files

Comment

Айде някой да идва да ги товари тия работи,че ги изхвърлям до края на седмицата.

Comment

Пешка, аз ще ги взема тия работи.
                          Ще ти звънна да се разберем
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колеги на някой да му се намира предно стъкло за 75-ца, трябва ми за слагане че моето е напръскано от ъглошлайф отвътре.
                            Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                            LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                            Alfa 75 2.0
                            EX

Comment

колеги търся пластмасата между двата стопа на 75 (върху нея се поставя рег. номера )
                              75 2.0 TS
                              Punto 2 JTD - нафтова печка

Comment

Working...
                              X