Известие

Collapse
No announcement yet.

нов потребител с голиам вапрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нов потребител с голиам вапрос

аз съм нов в този клуб в моменто ниамам 4еста да притежавам някоиа ретро красавица по много при4ини но това скоро 6те се промени!!!
    та моя вапрос е:
    имоли ниакои от клуба следния изклио4ителен автомобил [ALFA 6]
    защото сигурно 6те се заема с един от малкото екземплиари и ще ми трябват ниякои дани за този уникален модел
    по справка в КАТ София в страната има 8 такижа екземплиара на 4 им знам следите но на другите 4 о6те ги турся така 4е моля ви ако знаете не6то споделете го

Re: нов потребител с голиам вапрос

Първоначално публикувано от алфа 6
    аз съм нов в този клуб в моменто ниамам 4еста да притежавам някоиа ретро красавица по много при4ини но това скоро 6те се промени!!!
    та моя вапрос е:
    имоли ниакои от клуба следния изклио4ителен автомобил [ALFA 6]
    защото сигурно 6те се заема с един от малкото екземплиари и ще ми трябват ниякои дани за този уникален модел
    по справка в КАТ София в страната има 8 такижа екземплиара на 4 им знам следите но на другите 4 о6те ги турся така 4е моля ви ако знаете не6то споделете го
    В кв. Надежда се мотаеше лятото една такава красавица 2.5 V6 уникална кола...
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

тази я знам та то аз я карах сега е на един прятел тя е 2,5 турбо 5 ( турбо дизел с 5 цилиндъра) редови мотор тя о6те си се движи там даве преди 4ас се я карах

Comment

тази я знам та то аз я карах сега е на един прятел тя е 2,5 турбо 5 ( турбо дизел с 5 цилиндъра) редови мотор тя о6те си се движи там даве преди 4ас се я карах
        Mнеее говоря ти за 2.5 V6 бензин с детелинката
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

в софия в кв. Надежда си видял алфа 6????? тя не е тази която ти казах???
          каде по то4но триабва да я видия
          много мерси за инфото а виждал ли си я скоро , какъв цвят бе6е??

Comment

в софия в кв. Надежда си видял алфа 6????? тя не е тази която ти казах???
            каде по то4но триабва да я видия
            много мерси за инфото а виждал ли си я скоро , какъв цвят бе6е??
            Лятото я видях веднъж на дрифт да пресича ломско към Надежда 6 напред с вратите Мисля,че беше сива,но беше много мръсна и много много не си личеше какъв цвят е...обаче изкарваше ебати пушеците от гумите и ебати рева
            BMW e39 facelift

Comment

тази алфа ( сиж металик)я виждам почти всеки ден на паркинга срещу билата до ломското шосе
              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Първоначално публикувано от pitbul
                тази алфа ( сиж металик)я виждам почти всеки ден на паркинга срещу билата до ломското шосе
                Aма дизелака или бензина
                BMW e39 facelift

Comment

несъм сигурен тея дни ще провера дали,има някакви натписи отзад и ще пиша ма мисля че имаше детелинка отзад иначе много често я виждам там, преди я паркираше на тротуара на ломското а сега я виждам от другата страна на паркинга
                  EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                  Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                  Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

колеги то4но за тази алфа ви говория 4е бе6е моя тя е 2,5 турбо дизел в момента е на един приятел тои живе е в наджда 6 в полицеиския блок срешу Била тя е сив металик
                    и наизтина пали гумите на 2-ра

Comment

Alfa6

Момчета, аз съм човека с тази алфа. Тя е 2.5 турбо дизел.
                      www.massive-prosperity.hit.bg

Comment

точно и аз щях да кажа че е дизел защото на няколко пъти я засичам и гледам че от зад пише 2.5 Дизел и я каро пич на около 20-25 години по мои изчисления иначе алфа-та е много мръсна не знам що така
                        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Първоначално публикувано от xidra
                          точно и аз щях да кажа че е дизел защото на няколко пъти я засичам и гледам че от зад пише 2.5 Дизел и я каро пич на около 20-25 години по мои изчисления иначе алфа-та е много мръсна не знам що така
                          Абе хора ГОВОРЯ ВИ ЗА АЛФА 6 2.5 V6 НЕ 2.5TD
                          BMW e39 facelift

Comment

4ове4е повярваи ми 4е нещо се бъркаш ж надежда има само една алфа 6 и тя е на Миро която е 2,5 турбо дизел ина4е ж софия има още
                            1 но и тя е дизел и е с старите номера но от време на време се движи
                            има и 1 коиато е 2,5 с 6 карбуратора и е 4ервена но неия не мойе да си я жидял защото аз и разглобих мотора преди 2 години и още не съм я сглобил 4е немам време
                            А ина4е много ще се радвам ако греща и има ощте ниякоиа алфа за която не знам но в надежда съм сигурен 4е нияма друга
                            6-тица

Comment

4ове4е повярваи ми 4е нещо се бъркаш ж надежда има само една алфа 6 и тя е на Миро която е 2,5 турбо дизел ина4е ж софия има още
                              1 но и тя е дизел и е с старите номера но от време на време се движи
                              има и 1 коиато е 2,5 с 6 карбуратора и е 4ервена но неия не мойе да си я жидял защото аз и разглобих мотора преди 2 години и още не съм я сглобил 4е немам време
                              А ина4е много ще се радвам ако греща и има ощте ниякоиа алфа за която не знам но в надежда съм сигурен 4е нияма друга
                              6-тица
                              Не казвам,че тази 6-ца която съм виждал е от Надежда,а казах,че просто там я видях да пресича ломско на дрифт с плашещия звук и детелинката
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X