Известие

Collapse
No announcement yet.

нов потребител с голиам вапрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да ти кажа 4есно на втората серя алфа 6 от 1983-1985 с квадратните фарове от пред клю4алката на багажника има квадратна капа4ка върху която на инйекциония модел е поставена детелината а на другите е само капа4ка седи от дясната страна на капака до емблемата на която пи6е алфа 6 2,5 така е на вси4ки двигатели 2,5на алфа 6 а от лявата страна пише по подробно какъв е мотора ингекцион или турбо дизел 5
    а да ти кайа също 4е на дали има някои друг осфен Миро които да кара АЛФА 6 и то с вратите на пред защото кото има такава алфа я пази като писано яице

Comment

Първоначално публикувано от алфа 6
      да ти кажа 4есно на втората серя алфа 6 от 1983-1985 с квадратните фарове от пред клю4алката на багажника има квадратна капа4ка върху която на инйекциония модел е поставена детелината а на другите е само капа4ка седи от дясната страна на капака до емблемата на която пи6е алфа 6 2,5 така е на вси4ки двигатели 2,5на алфа 6 а от лявата страна пише по подробно какъв е мотора ингекцион или турбо дизел 5
      а да ти кайа също 4е на дали има някои друг осфен Миро които да кара АЛФА 6 и то с вратите на пред защото кото има такава алфа я пази като писано яице
      Мисля,че беше златен металик със СО номер
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Аз съм виждал в района на Плиска и се продаваше преди 2 години.
        Ама един съклубар тук се тутка тутка и накрая колата замина.
        100% беше Алфа 6 2.5 инжекцион. На вид беше в отлично състояние.
        пред Админите... със сапун !

Comment

Alfa6

Първоначално публикувано от xidra
          точно и аз щях да кажа че е дизел защото на няколко пъти я засичам и гледам че от зад пише 2.5 Дизел и я каро пич на около 20-25 години по мои изчисления иначе алфа-та е много мръсна не знам що така
          Честно да ти кажа ми я спряха от движение и по едно време я карах рядко и затова е мръсна. И по между другото съм на 18 години, но изглеждам малко по-дърт Ако имате някакви въпроси за тази алфа питайте ме.
          www.massive-prosperity.hit.bg

Comment

Ако имате някакви въпроси за тази алфа питайте ме.
            Защо не я снимаш цялата да я видим и защо не я реставрираш като нова ?
            пред Админите... със сапун !

Comment

Alfa6

Първоначално публикувано от jamie
              Ако имате някакви въпроси за тази алфа питайте ме.
              Защо не я снимаш цялата да я видим и защо не я реставрираш като нова ?
              Имам я снимана цялата, а за реставрацията - захванал съм се дя я реставрирам, ама си отнема време, щото няма части а и не трябват малко пари... Мисля, като си оправя другата кола да спра да я карам и да се захвана по-сериозно да я правя.
              www.massive-prosperity.hit.bg

Comment

Колеги, тъкмно щях да пусна тема да ви питам за Алфа 6 и видях тази. Днес поради не много приятна причина се видях с един съсед, които кара такава Алфа 6 2.5 Турбо дизел 85-та г. и до сег ане бях виждал такова чудо. Човека каза, че колат ае поръчкова и й се кефи много. Това му е поредна алфа той иначе има и 75, а също така има и сервиз, в който преди се оправяха само алфи, но тогава бях малък и нищо не хващах от тея неща. Та искам да ви помоля да дадете малко инфо за модела, защото явно наистина е много рядък.
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

твоя сасед каде живее и да не би преди около 2-3 седмици да е взел тази алфа
                  защото имаше една дето собственика и не я даваше много време а не я и караше и гледам сега я е продал и може ди твоя 4овек я е купил тя също е сив металик
                  та от скоро ли му е алфата на пи4агата ??????

Comment

неее... алфата е от поне от 17-18г. и си я кара и мн си я обича, почти чисто нова в взета.
                    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Тука се напални с хора от надежда май!
                      Евалата Мирак ,че си почнал да пишеш във форума!
                      Само ми е интересно кой е човека с ника Алфа 6 щото аз си мисля ,че купи алфата от Гогата с 11-ката!
                      90 2.5 V6
                      Croma 1.9 multijet

Comment

А относно каде има Алфа 6, в 'света троица" имаше една или по-точно пускайки се по "сливница" на втория свтофар след моста на захарна фабрика посока центъра в дясно демек светофара на 'Попов" първия блок на паркинга имаше преди време една Алфа 6, но дали я има още един господ знае!
                        90 2.5 V6
                        Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от mladej_it
                          А относно каде има Алфа 6, в 'света троица" имаше една или по-точно пускайки се по "сливница" на втория свтофар след моста на захарна фабрика посока центъра в дясно демек светофара на 'Попов" първия блок на паркинга имаше преди време една Алфа 6, но дали я има още един господ знае!
                          Taм седеше и едно кафяво изоставено мазерати битурбо
                          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                          BMW e39 facelift

Comment

Аз говоря за блока в който има стаклар и магазин за В и К части. Не се сещам да е имало мазарати ,но всичко е вазможно това преди колко време е било там?!
                            90 2.5 V6
                            Croma 1.9 multijet

Comment

Първоначално публикувано от mladej_it
                              Аз говоря за блока в който има стаклар и магазин за В и К части. Не се сещам да е имало мазарати ,но всичко е вазможно това преди колко време е било там?!
                              2 години
                              BMW e39 facelift

Comment

75ts

колеги преди доста време имаше една алфа 6 в горубляне ма незнам нищо за нея
                                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Working...
                                X