Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си филтърна кутия за Делорто 40-ки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си филтърна кутия за Делорто 40-ки

Колеги, писах и в раздела "Купува", но мисля, че темата ще е на по-подходящо място именно тук, при класическите Алфи.
    Търся си филтърна кутия за Делорто 40-ки, хоризонтални.
    Вероятно ще стане от Алфа 75, 90, Жулиета, Алфета....т.е. класически двувалов мотор за Алфа.
    Телефон: 0887 55 13 16 - Николай
    Може и на лично съобщение.
    При необходимост мога да пратя снимки на карбовете по мейла.

имаш я.обади се на моб.0888961805

Comment

Здравейте, колеги! Филтърната кутия е закупена.
      Сега търся стойката, която държи карбураторите и опира в тампона на двигателя?

Comment

Стойките са с различна дължина в зависимост от кубатурата на двигателя. Добре ще е да уточниш това.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Стойките ще се преправят, тъй като няма да бъдат слагани на Алфа. Очаквам предложения...?
          Поздрави

Comment

Колеги, кутията е намерена! Благодаря на отзовалите се колеги!

Comment

Първоначално публикувано от NIKE_BOY Покажи съобщение
              Колеги, писах и в раздела "Купува", но мисля, че темата ще е на по-подходящо място именно тук, при класическите Алфи.
              Търся си филтърна кутия за Делорто 40-ки, хоризонтални.
              Вероятно ще стане от Алфа 75, 90, Жулиета, Алфета....т.е. класически двувалов мотор за Алфа.
              Телефон: 0887 55 13 16 - Николай
              Може и на лично съобщение.
              При необходимост мога да пратя снимки на карбовете по мейла.

Колега моята кола ще претърпи развитие и кутията ми е излишна , ако не ти е спешна ще ти подаря моята като мина технотеста от алфа 75 2000
              Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
              Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                Колега моята кола ще претърпи развитие и кутията ми е излишна , ако не ти е спешна ще ти подаря моята като мина технотеста от алфа 75 2000
                Евала за колегиалността, но човекът си е намерил вече, пък и твоята кутия за филтър за инжекцион няма нищо общо с кутията на карбураторните варианти в споменатите модели.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                X