Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за свещите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=75 2.0 turbo][quote="toni_75TURBO":1rf3q96y]
    Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":1rf3q96y
    боби споко тои се опраи колегата бре наи добре е със ВМЗ-та за тоя мотор
    Като малак карах моторите си с ВМЗ и биах доволен но за колите не знам.
    Моите приатели все ме базикаха че карам сас свещи ВМЗ демек
    Винаги Мое да Закасаш. Та по вапроса за БОШ и аз не сам доволен.[/quote:1rf3q96y]
    тони знаеш ли защо е така защото мотора ти е бил точно като свещите аз па само с бош карам и слагам на клиентски коли и нямам никакви оплаквания естественно ако е масларник мотора му мятам едни ВМЗ или БРИСК и всичко е ток [/quote:1rf3q96y]Бе ти не се ебавай много с ВМЗ-тата,щото имаме мотокултиватор,на който оригиналната свещ(едноцилиндров,четиритактов) изкара една година точно.Сложих А7 на ВМЗ и изкара целия ресурс на мотора -сиреч 11 години пълна експлоатация!!!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

А я колегата като е от Сандански да ми звънне и ако неговата не е толкова починала като мойта ще му помогнем - май се сещам кой е.те в сандански има 4 75-ци в придвижване - двете са при мен.другите двете (червените) едната е ТS а другата на Ицо я знам.0883 393931 - без платна консултация и помощ колкото можем!
      75 2,0 '85
      75 2,0 TS
      Corsa A 1,4
      Corsa A 1,6 GSI

Comment

вчета смених и въздушния филтър а ина4е аз съм син на ицо
        Alfa Romeo Guiletta
        Alfa Romeo 75 2.0

Comment

Първоначално публикувано от kolioto
          А я колегата като е от Сандански да ми звънне и ако неговата не е толкова починала като мойта ще му помогнем - май се сещам кой е.те в сандански има 4 75-ци в придвижване - двете са при мен.другите двете (червените) едната е ТS а другата на Ицо я знам.0883 393931 - без платна консултация и помощ колкото можем!
          Вие двамата сте в един град и не можете да се намерите,хахаха Кольо,като сляза надолу,ще ти се обадя -сега правим на Росен 75-цата,да споделим малко вещинка
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
          X