Известие

Collapse
No announcement yet.

Една арестувана 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една арестувана 75

Въпросната 90-ка колкото и пъти да я видя на живо, всеки път оставам еднакво шокиран колко запазена може да бъде една такава Алфа в ужасните варненски условия. Евала на собственика!

Под аспаруховия мост в полицейския паркинг от години седи една конфискувана 75-ца, надявам се да ги пуснат на търг в крайна сметка, защото колите бавно и сигурно гинат на тая влага. Освен алфата има и много други екзотики блокирани там.
    Attached Files
    Last edited by Kris; d.m.y г., 12:12.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    Въпросната 90-ка колкото и пъти да я видя на живо, всеки път оставам еднакво шокиран колко запазена може да бъде една такава Алфа в ужасните варненски условия. Евала на собственика!

Под аспаруховия мост в полицейския паркинг от години седи една конфискувана 75-ца, надявам се да ги пуснат на търг в крайна сметка, защото колите бавно и сигурно гинат на тая влага. Освен алфата има и много други екзотики блокирани там.

Крис, тази 75 е с много интересна предна броня. Можеш, ли да я снимаш така, че да разберем дали е от ЕВО?

П.С. Сега видях снимките както трябва, не на телефона. Колата си е с ЕВО пакет. Предна броня, предни калници, задни вежди, левият праг го няма за съжаление.
    Last edited by Venci; d.m.y г., 13:08.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Действително бронята е доста интересна ,имам една подобна,за съжаление е счупена доста злобно,но сърце не ми дава да я изхвърля,нали е от 75?! Гледам че има и раздувки на калниците,задна лайсна-спойлер...дано я обявят на някакъв търг,колата не изглежда никак зле...

ПС - БМВ то отпред 5ца Е12 ли е? Или 7мак Е23 ?
      Last edited by Michelinov; d.m.y г., 12:28.
      sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

75

УУУУ 100% ево,с раздутите пластмасови вежди
        Почвам да се питам дали е от 500-те бройки
        75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
        75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
        75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
        75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Ууу май ще хващам влака за Варна
          2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Малко снимки от днес - има дузина стари бмв-та от 70те и 80те, мр2ка мк1, няколко корадота и доста коли от 70те (предполагам) незнайни за мен. Алфата както и да се суча, различни снимки от качените не мога да направя. Питах един чичка, каза че това е паркинга на гранична полиция, от други знам че е на КАТ. Колите най-вероятно са конфискувани, следствени или крадени. Ако някой от Варна има връзки в тия среди да казва.
            Attached Files
            Last edited by Kris; d.m.y г., 17:23.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Michelinov Покажи съобщение

ПС - БМВ то отпред 5ца Е12 ли е? Или 7мак Е23 ?
              Бялата пред 75цата не е БМВ, обаче на снимките има една матово зелена, може да я видиш в горния пост - мисля че тя е 12ка ако не се бъркам.
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

А тази бялата мисля че е от онези старите алфи които наподобяваха жигули на дизайн, може и да се бъркам естествено
                Attached Files
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

А тази бялата мисля че е от онези старите алфи които наподобяваха жигули на дизайн, може и да се бъркам естествено
                  Рено е....

Темата е много интересна. Имам приятел, който работи в Софийската полиция и той ми е разказвал за техния гараж тук - имало една брониранта 75ца турбо... по принцип тези коли ще се пускат в някакъв момент на търг, но кога ще стане, един Господ знае....
                  Крис, паркингът ви е пълен с находки... дано не отидат на скрап накрая...
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===
                  === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Зеленото е БМВ Е12, първата Пета серия на БМВ.
                    Брилянтен дизайн дело на великият Марчело Гандини изваял автомобили като Миура, Кунташ, Фиат Х1/9, Ланча Стратос...
                    Като го гледам БМВто е от фейслифтовата версия с по-високи бъбреци, изтумбеният капак и големия стоп.
                    До колкото виждам е и с рядката BBS престилка отпред.

Много интересен модел положил основите на последвалите го Акули.

Бялото е далеч от Алфа.
                    Рено 10 е. Най-вероятно Булгаррено.
                    Такива се срещат все още доста в БГ и има хубави екземпляри на прилични цени.

Много интересни снимки , Крис!
                    Преди в класик форума бяха пуснали снимки от това гробище, но тези не ги бях виждал.

Мерси!

П.П. 75цата даже е с ТУРБО салона Ах, какви машини гният....
                    Last edited by Speeder; d.m.y г., 18:03.
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
                      по принцип тези коли ще се пускат в някакъв момент на търг, но кога ще стане, един Господ знае....
                      Крис, паркингът ви е пълен с находки... дано не отидат на скрап накрая...
                      Едва ли ще отидат за скрап, както казваш ще се дадат на търг, но кога ... сигурно като сменят някой шеф по високите етажи, който има различно виждане за паркинга. Ако не ги пакетират по 10-15 коли на търг (както правят с военната техника) са наши, спокойно

Speeder , интересно за е12-ката, не знаех хисторито в подробности, мерси
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За бялото грешката е моя,зеленото както е казал колега е E12,с тази броня отпред като нищо под капака може да има големец,Алфата се надявам да не е турбо...и без това са малко.Oбщо взето си харесах поне 3 коли от тези снимки
                        Last edited by Michelinov; d.m.y г., 22:10.

Comment

Малко снимки от днес - има дузина стари бмв-та от 70те и 80те, мр2ка мк1, няколко корадота и доста коли от 70те (предполагам) незнайни за мен. Алфата както и да се суча, различни снимки от качените не мога да направя. Питах един чичка, каза че това е паркинга на гранична полиция, от други знам че е на КАТ. Колите най-вероятно са конфискувани, следствени или крадени. Ако някой от Варна има връзки в тия среди да казва.
                          според мен предната броня на 75ицата не е от ево,а е обикновенна с добавка отдолу. Тази се вижда че има и пръскалка за фаровете,което не е характерно за ево броните.Иначе калника е такъв и също и салона,но за останалото не съм сигурен от снимките
                          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                          sigpic
                          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Видяхме ЕВО пакет и нацапахме темата за бартерите . Чак сега се усетих.
                            По темата, не съм сигурен за предната броня точно каква е, но е интересно дали може да се вземе тази 75.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Предполагам че влизането в този паркинг е строго забранено,да не вземеш да се порадваш на някоя зарязана кола ?

Comment

Working...
                              X