Известие

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Възможно ли е ?

Алфа 75 дизел 2000 да харчи по 6 на сто в града говорим за кола на 200000 км.
    90 2.5 V6
    Croma 1.9 multijet

да ти кажа може да е възможно. мойта дето е на 340 000 харчи 8.3, а си я посръчквам. сипвам обаче в-пауър
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

добре де ама километрите реални ли са според тебе на тв ойта
      90 2.5 V6
      Croma 1.9 multijet

Comment

И нещо друго да те питам понеже те са еднакви ако не се лъжа двигателите как е на варвне!?
        90 2.5 V6
        Croma 1.9 multijet

Comment

ааа километрите може и да са повече а двигателите не са съвсем същите - на 75цата е с интеркулер и е 95кс мисля, мойта е 83. за вървене не е бегачка, тромава е в началото но си има тяга, на висока скорост се усеща най-добре. в сравнение с голф 2 1,6 бенз определено е по-добра от 80 нагоре

Comment

Не виж имам предвид че като структора са еднакви, само дето единия е с интерколер както казваш.Както и да е та да ми кажеш доволен ли си от този двигател правил ли си му основен ремонт!
            90 2.5 V6
            Croma 1.9 multijet

Comment

много здрава машина единствения сериозен ремонт, който му е правен е бил през 92г. - чичо ми му набил мокри втулки и до сега само консумативи. зимата дори и в най-големия студ пали без проблем, което за мен е най-показателно

Comment

Според мен харчи както я караш аз имам DEDRA Tds и ми харчи между 5,5 и 8,5 ама зависи колко я настъпвам
                Lancia Lybra SW 2.4 JTD 150hp

Comment

Working...
                X