Известие
Collapse
No announcement yet.
Berlina 1750
Collapse
X
-
Виждам, че изкърпвате на парчета. Не е ли по добре да се направи изцяло пода на ново ? Аз мисля, че има магьосници, които могат да докарат формата му да е доста близка до оригиналната.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
стелд....туй кърпенето винаги и било голям проблем ...но има и чар в това сам да си го направиш....аама ако имаш и време за това и условия де .иначе никой не може да ти го направи както трябва .проверено е вече неколкократно .. но темата е търкана търкана...
аз се чудя откъде извади тоя ентусиазъм деян при толкова много иначе купета и евала ..направо ме радва това момче-мисля че и знам какво е намислил и към какво се стреми...
нещо атрактивно да се види накрая че ми писна от бмв и разни японки да гледам само.75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
-
Добре върви кърпенето. За целите на спорта мисля, че е достатъчно.
Ако се цели реставрация си заслужава да се купуват нови панели.
Иначе, песъкоструйката е нещо хубаво, но ако се направи както трябва. Ако не може да има криви ламарини
Comment
-
Брутално!
С какви спирачки мислиш да я караш?
Гледам, че е с педали на пода и старта система сервота.
Има ли вариант да се преправи на новата система с висящи педали и вакуумен усилвател пред шофьора?
Comment
Comment