Известие

Collapse
No announcement yet.

Наричайте ме колекционера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Наричайте ме колекционера

От няколко часа съм горд собственик на алфа 75 ПАК .
    Колата е 1.6 :110 коня и интересното е че е с табло от ТС , вежди пластмасови , червена пура с червени стопове и бели мигачи !
    Утре ще видя в какво състояние е и снимки естествено за тези който ги очакват !
    А сега остана
    Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 00:44.
    Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
    Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Честито, само безаварийно! давай фотоси
    2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Сигурен бях,че и ти си не спасяем случай, но сега вече се потвърди.
      Честито колега, много безавариини километри и хубави моменти.
      Давай фотото

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Малко снимки и един по един проблемите отпадат смених фаровете с нови естествено и ксенон се качи веднага , изхвърлих доста побългарения , кабели който не знае дори стария стопанин за какво са .
        Но ми трябва кора за предна дясна врата и щангата за отваряне отвътре , лошче за фарове / което вече колегата декстар ми обеща / , ръчките за отваряне от ляво / пак благодаряв на декстар /
        Малко са като цяло белите ама ги има , ако някой има горе изброеното което още не съм намерил моля да помогне , кората е светло сива , ако някой има я има и снимка ще пратя на старата !
        Attached Files
        Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 21:02.
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Измислих и прякор - зебрата
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Честито и тук!
            Ще помагаме с каквото имаме и можем.
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Честито! Не занемарявай другия проект, обаче!
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Тук е лесно с Никол / нали я имам от никулден / малко части , реставрация и е 6 , проекта там е шоуто и който се е захванал знае за какво говоря парите са в пъти повече , а части НЯМА . Всичко ще се случи въпрос на време е приятели !

П.С. Какво ще кажете за волана първо него смених
                Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 22:00.

Comment

Честито!
                  Джантите са яки. Аз звънях на човека да ми ги продаде само тях, но не ги дава

14 цола ли са? Колко са широки?
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                    Честито!
                    Джантите са яки. Аз звънях на човека да ми ги продаде само тях, но не ги дава

14 цола ли са? Колко са широки?
                    Гумите и джантите са в добро състояние , мен лично скоро ще са ми малки така че може да ме офертираш

Comment

Ваклине...честито и със здраве да си я караш!
                      И внимавай да не стане ''от два стола на земята''!
                      П.С стара китайска поговорка
                      Last edited by to6ko; d.m.y г., 07:55.
                      0892 488 330-Теодор
                      Alfa Romeo 145 3.0 24V
                      Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Време беше някой да я вземе , как се движи , спира, завива ?
                        sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

Окачването го огледа Веско и е перфектно , гърнетата са за смяна заради тях се стигна до вдигане на подемник на колата иначе казано е заварка до заварка / още малко де /

Дърпа въздух от карбураторите най вероятно там ще е трудното поради трудното откриване на тампоните между главата и карбураторите иначе Декстър ми обясни за аломиниеви заместители и търсим в момента такива .

Карбураторите е срано от газаджия многократно Веско каза че има надежда но ако някой знае за 40 мм карбуратори продавач имам интерес .

Има изгнило по подкалниците и напролет ще се отстранят .

Гумите са за смена задна дясна е с брутална жаба .

Централното не работеше поради износема предна дясна машинка сменена е и вече е 6 .

Иначе доволно очаквах да е по страшно доволен съм за сега от кукличката .

Comment

Филма с карбураторите ми е до болка познат , дай някоя снимка на мотора
                            sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

Снимки от Вегата до сега е разфасова карбураторите са ми проблема както и изпарителя де
                              / МОЛЯ КОЙТО ИМА 2 ДВОЙНИ КАРБУРАТОРА НА 40 ММ ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН /
                              , иначе казано газаджии - има пробити по 2 дупки с големина на показалеца ми - а те не са на пианист , и са запечатани с червен силикон единствено , гарнитурите са здрави което е хубаво , и след като са съсипали карбураторите поредните газаджии са направили колата с плочка което за мен е по малкото зло при монтиртане на газ , но късно .
                              Ако някой има идея за ремонтни комплекти същи ми върши работа поради идеята ми да запазя колата почти в оригиналния си вид както отвън така и вътре .
                              Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 22:25.

Comment

Working...
                              X