Известие

Collapse
No announcement yet.

Класик Алфа за всеки ден

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако ще и с ръждива лъжица да са ме хранили пода на Алфетата пак се нагрява.

Това, написаното по-горе, са факти, които са интересни и са част от емоцията да караш стара баракуда всеки ден.
    Те само допълват усещането за стара кола.

Нещо не си схванал идеята.
    Това не е тема да си плюем старите железа, а безпристрастно да споделим на какво се натъкваме при ежеднежна употреба и как така все повече ги обожваме тия стари Алфи.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

като го сподели безпристрастно направи ли нещо за да промениш нещата или си караш новата кола

Comment

Темата не е за това да караме ежедневно стари коли ,а затова какво удоволствие ни носи и какво жертваме.

Аз нещата ги променям когато си искам. Кеф ми стара, кеф ми по-малко стара кола
        Нова, като порасна по-голям.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ето за това си взех стара ма с климатик.Шегувам се.
          Аз също съм на мнение че трябва да се кара,но в София избягвам,защото много пишман рейсъри се навъдиха.Или си ги е имало и преди де,но не съм им обръщал внимание.
          Но винаги когато имам възможност извън София карам Алфата.
          Проблемът както каза Митко е че части за по редките коли липсват.
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

добре бе хора мисълта ми е че ако ти е кеф да си караш старата алфа защо трябва да се лишаваш от кефа си Вярно че части липсват или се намират трудно но това ли трябва да се мисли постоянно Даже като караш старата класика ставаш по внимателен водач

Comment

Като знам какво означава смяната на съединител на колата на Lucky. Колко време чакахме частите и колко редки, и скъпи са. Тази кола е чудесен пример за това, което говорим. Изразходването на ресурса и ей така, за да ходиш на работа би било меко казано глупаво.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Аз си карам колата ,а усмивката ми е странна ...само аз си я разбирам и вие ме разбирате които си карате старите алфи всеки ден.Внимателно или не стават и грешки с леки чуквания ,драскотини няма как . В крайна сметка моята кола е за боя и изпъване ...може би един ден ще ми свиди да я карам всеки ден което е нормално.За да се пази добрия вид на прясно боядисаната кола наистина нямамкак да е ежедневка.
                Междодругото Венци прати карето и тръбата за резервоара в понеделник ,че ги забравих съвсем.
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic
                Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Всеки ден съм карал и 75=цата,и Джулиетата-с години,просто мисля,че си заслужава.Много е лошо да не се кара една кола.За мен са доста надеждни и корави коли,на които бих разчитал в пъти повече,отколкото на по новите,особено тези,които носят емблемата незаслужено,и просто формално.Проблема за мене са ламарините и подходящ човек,който бих му доверил да пипа по нея.Който има възможност да си поправя и поддържа този автомобил,и с грамотно каране без издевателства,практически е вечен.Още една забележка към 75-много е тясна и неудобна в сравнение с Джулиета,особено с Алфетта.

Comment

Working...
                  X