Има ли някоя читава 75 или Тема бай Ферари останала?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ферари
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PetarD Покажи съобщениеИзвади 10К, че и нагоре и ще се разпишат собствениците
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИма ли някоя читава 75 или Тема бай Ферари останала?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИма ли някоя читава 75 или Тема бай Ферари останала?Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЕ 75-ци има доста. Ти за каква точно питаш?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеБоби, за такава с двигател на ФерариAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
-
"When driving be aware of the delightful power of what moves under and around you." Lama Ole Nydahl
Alfa Romeo 75 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТова не е вярно. Alfa Romeo Giulia 2,9 QV e с мотор на Ферари.
Отделно, че новата Джулия не е точно с мотор на Ферари, защото Ферари нямат модел с този мотор. Пише се, че Ферари са помагали в разработката му.
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
Първоначално публикувано от PetarD Покажи съобщениеAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИзобщо не мисля да купувам. Но си спомням една винена тема и една 75 които се търкаляха на времето и идваха във Вантотрейд
И какъв е смисъла на темата?Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Едно време '94 ги видях за първи път във Вантотрейд на Винарово колело (тогава все още сервиз на Херц). Бях впечатлен, все пак двигател на Ферари си е рядкост да видиш на стокова кола. Там се водих даже на BMW K55 RD, Ланчиа Д ХФ ТИ 4х4,
А колкото до темата - просто ми е интересно дали пак ще видя такава и дали са оцелели
Боби, наистина имаше и една само с лепенките, както и до нас паркираше едно лачено Фиат купе с лепенки на Ферари. Но само лепенки
Comment
-
Alfa Romeo 75 24V
Comment
Comment