какво ви е мнението, дали ще е добра идея да захрани бас Focal Polyglass 33V1 ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
за audison Lrx 1.400
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Naso4.100 или 1.400 ?
И като говорим за тоя амп, да попитам за ей това "F1Q: Lo-Pass filter Q factor adjustment" ? Какво може да значи ?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoОк де стръмност, ама кво се прави ? При мен е от 0.7 до 2 ?!?! Ябълки ли са това или круши не пише ! Как да го сетъпна ?Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
При мен ефекта е, че басчето като намаля Ку-то става по-тихо, но и по-меко... а като го изсиля на 2, не се стои в багажника... имам чувството, че криви даже, ама се и усеща бая. Абе незнам развартях го напред назад и слушамеНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПри мен ефекта е, че басчето като намаля Ку-то става по-тихо, но и по-меко... а като го изсиля на 2, не се стои в багажника... имам чувството, че криви даже, ама се и усеща бая. Абе незнам развартях го напред назад и слушамеAlfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
http://www.audison.it/content/lrx1pan1.jpg <- ето го. Става дума за въпросния АМП ЛРХ 1.400 - има Лоу-Пас + Ку фактор аджъстНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Вальо, отговора е "ДА!"... Ма, много добре го захрани тоя говорител и като имаш предвид, че ФП 1.800 на Фокал е на двойна цена, това е избора !
П.П. Айде ме мултимедийни манЯци, една каса убава ви се дава без пари и си траете.... изкупихте сичкия блаупункт у търговската мрежаНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Вальо, отговора е "ДА!"... Ма, много добре го захрани тоя говорител и като имаш предвид, че ФП 1.800 на Фокал е на двойна цена, това е избора !
П.П. Айде ме мултимедийни манЯци, една каса убава ви се дава без пари и си траете.... изкупихте сичкия блаупункт у търговската мрежаНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Обяснено по простичко нискочестония филтър отрязва честотите над тази която е зададена /примерно 100 Хц/ Ку фактора е стръмността с която се затихват честотите над тази- примерно при подаден сигнал от 100 Вата при 100 Хц при 0.7 Ку фактор на 200 Хц мощността ще е 70 вата, при 2.0 Ку фактор на 200 Хц мощността ще е само 30 Вата. Не претендирам за точността на мощностите просто ги давам за пример.
Comment
-
Обяснено по простичко нискочестония филтър отрязва честотите над тази която е зададена /примерно 100 Хц/ Ку фактора е стръмността с която се затихват честотите над тази- примерно при подаден сигнал от 100 Вата при 100 Хц при 0.7 Ку фактор на 200 Хц мощността ще е 70 вата, при 2.0 Ку фактор на 200 Хц мощността ще е само 30 Вата. Не претендирам за точността на мощностите просто ги давам за пример.
Comment
Comment