Известие

Collapse
No announcement yet.

Peugeot 206 Alien Sound

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Peugeot 206 Alien Sound

Набързо ще снеса малко инфо за моята кола като за сефте на раздела. Аз карам Peugeot все пак и ще е по-добре хора с Alfa предимно да пускат своите проекти, за да има полезно действие раздела.

Значи в 206-цата музиката беше под всякаква критика, защото дори не беше с JBL пакета, с който може да се поръча по принцип. Хартиени говорителчета и мини пищялки, които както съм чел в сайтове за 206 са сложени толквоа невзрачни, защото от Пежо са сигурни, че всеки ще иска да ги смени със нещо силно.

Headunit:
    Pioneer DEH-80MP

Голямо предимство е, че не е 4х50, ами 4х60 и това има разлика. Мисля че бяха 5V изходите. Единствен недостатък може би е, че като загрее малко и едно моторче включва релето и не иска да ми се отваря панела моторизиран е). Като се охлади моторчето и работи без проблем. Може би ми е млако мястото в колата и затова загрява.

Предна линия:
    Усилвател:
    Magnat X-Cite 300

Обикновено усилвателче за предна линия. Не загрява много.
    Говорители:
    Magnat XTreme 2160

Най-високата серия компоненти на Magnat. Малко остаря модела, но иначе свири много добре.

Задна линия:
    Pioneer TS-A6921

Четирилентови колони, който макар че не съм вързал към усилвател успях да размотая. Иначе съм доволен от звука, при положение, че не са вързани към усилвател.

Багажник:
    2 х Pioneer TS-W306C
    2 x Pioneer GM-5200T
    1 x Directed 1.0 Farad
    www.facebook.com/workshox

Re: Peugeot 206 Alien Sound

Първоначално публикувано от ShoxXx

Багажник:
    Е ти на това багажник ли му викаш
    Кефи
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Тоя багажник е да си носиш кашончето с Ред Бул само
      Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от emilio
        Тоя багажник е да си носиш кашончето с Ред Бул само
        на някое парти
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ммм красиво а как звучи
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Някои ще кажат, че повече харчи ток, от колкото да свири... :P
            Свири прилично. По принцип замисъла на целия багажник беше друг, но когато започна работата чак тогава се видя, че обема не е никак достатъчно и затова съм само с един кондензатор, а на говорителите им трябват още 4-5 литра за да свирят максимално добре, т.е. в момента не им е ооптималния обем. В рамките на нормалното, ама не оптимално.
            Иначе си свирят твърдо като всеки друг Pioneer. За SPL място нямам никакво.
            www.facebook.com/workshox

Comment

Нищо не разбирам от музика ма съм я чувал тая на Шокса и е яка... за тва как е направено се вижда...

Евала.....

И ако беше и алфа

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

то хубаво ама как си носиш касетките с доматито и гроздето от село?
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                  то хубаво ама как си носиш касетките с доматито и гроздето от село?
                  Той затова си е взел Outlander
                  sigpic

Comment

Working...
                  X