Известие

Collapse
No announcement yet.

Авто CD - > Авто MP3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Авто CD - > Авто MP3

Питах в друга тема, но по-скоро трябва да напиша отделна май...
    Имам вградено CD Blaupunkt комплектовано с говорители BOSE, и не ми се слага нещо с панел, първо защото ще е по-грозно както и да го погледнеш, второ трябва да робувам на панела и да го разнасям с мен като помак предизборно кебапче, за да не ми строшат колата заради музиката.
    Чувал съм че можело да стане МРЗ от CD с допълнителна електроника и памет, но не знам къде, кой, още повече как.
    Ако някой е минал по тоя път, нека сподели накъде да се ориентирам, моля.
    10х предварително и черпя за полезна информация по случая.
    Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
    Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

това изглежда като:
    1. малък абсурд
    2. големо ТНТМ ...

сигурен съм че не е невъзможно, но да изакраш сичко, ида презапояваш неща които нито са ясни някому, нито нищо , и то не на кола 90та година за 2000лв .... ненам

хората си слагат FM trasmitters с УСБ памет за мп3ки, и ги слушат на радио честотите, то и без това качеството не е кой знае какво, това май е най разумния вариант
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      това изглежда като:
      1. малък абсурд
      2. големо ТНТМ ...

сигурен съм че не е невъзможно, но да изакраш сичко, ида презапояваш неща които нито са ясни някому, нито нищо , и то не на кола 90та година за 2000лв .... ненам

хората си слагат FM trasmitters с УСБ памет за мп3ки, и ги слушат на радио честотите, то и без това качеството не е кой знае какво, това май е най разумния вариант
      Това с FM trasmitters с УСБ памет за мп3ки прекарано през тунера, ще е супер боза.
      Даже гледах някакво дето възпроизвеждало до 320 kbps и какво от това ?
      Да не говорим че струват на половината на едно МРЗ за кола (айде 1/3 ако е скромно пионерче, не мисля да се натискам за Бур-Браун процесор).
      Моето CD е доста читаво като звук, но е много чувствително към возията на колата и честичко попрекъсва. А като я кача на полиуретан ???
      Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
      Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Това нормално СД да го направиш на МР3 си е мисия невъзможна ако не искаш да ползваш тунера, може някои който е по навътре в електрониката да ти изкара външен вход преди корекциите и услвателя и от там да вкараш МР3 ка дискмен или флаш

Comment

Умно е предложението на колегата stenli. Ако има Aux in стереото, направо може да му изкараш един изход и да си бучкаш каквото ти се ще!
          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

ми то вече има мп3 ченджъри за около 400лв...
            пък иди в тояга там може да изкопаят някое фабрично с мп3.. или по горубляне като най краен случай
            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
              ми то вече има мп3 ченджъри за около 400лв...
              пък иди в тояга там може да изкопаят някое фабрично с мп3.. или по горубляне като най краен случай
              Оригиналното ЦД за 156 с фейслифт има ли чейнджър контрол? Аз се чудя дали да не си потърся такова, щото ме мързи да си разнасям панела, а той даже е за касетофон, ама не ги знам наркоманчетата дали ше обърнат внимание на това. Иначе колегата Пинко предлага добро решение, като визия за фейслифтнатите 156, но е нисичък клас и проблема с панела си остава.
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19012
              2014: Deutschland über alles

Comment

Ето и друг вариант от немския форум. На линка има видео:

Hi!

Loudlink for 147, 156, etc is available from now on.
                But the shipping takes a bit more time (1-2week) in this early production at
                worst case.
                (best case: 4-5 days)

Loudlink for 147, 156 is compatible with all head unit what use 10 disc
                Balupunkt CDC-A08 CD changer.
                Some intro: http://www.loudlink.eu/images/loudlink_ ... 47_156.wmv
                (Sorry for the quality)

Prices: (include all cost, shipping, etc)
                1pcs
                166.0
                АКО ОРИГИНАЛНОТО ЦД ИМА ЧЕЙНДЖЪР КОНТРОЛ И РЕШИШ ДА ГО ПРОДАВАШ МОЖЕ ДА ПИШЕШ ЛС.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Какво мислите за това решение http://www.xcarlink-bg.com/
                  Малко е скъпичко, но май се избягват посочените проблеми.
                  Аз лично мисля да се хвърля на едно такова скоро.
                  ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

Първоначално публикувано от homejoker
                    Какво мислите за това решение http://www.xcarlink-bg.com/
                    Малко е скъпичко, но май се избягват посочените проблеми.
                    Аз лично мисля да се хвърля на едно такова скоро.
                    тва важи много
                    stilo sw 1,9 JTD 03g
                    alfa 147 1,9JTD 01g
                    alfa 156 1,9JTD 01g
                    barchetta 1,8 98g
                    alfa 145 1,6 97g

Comment

Working...
                    X