Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е тая тубичка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква е тая тубичка?

Значи наскоро си взех една алфичка и предишния собственик ми беше завещал една тубичка, която не мога да я разбера каква е.. рових по нета - не мога да намеря такова йивотно.. Мойе и да е правена, аз много много не разбирам и се чудя дали някои от вас ше мойе да помогне?
    Има сащата облицовка като багайника(доста странно) Отстарани е закачено с болтчета метален надпис - Blitz Power Notebook!
    А на говорителя отпред пише Challenger XBass???
    Аз съм невея и саялявам ако ви питам нещо глупаво Ако някои знае да кайе стаа ли нещо от нея или само за колорит ми я е продал? Не съм я връзвал още че не съм решил какво точно да правя! Благодаря предварително за отговорите!
    97' Alfa Romeo GTV TS - 2000

Колега, дай няколко снимчици. Ако може и на характеристиките на говорителите (ако можеш да ги снимаш, разбира се). Иначе, ако си от София, може да се срещнем някой ден и да я вържем на мястото на мойта, да видим става ли за нещо.
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

Колега нямам възможност да я снимам, иначе бях до един разбирач и каза че е некфа слаба ракия! ама нищо де засега ще ми жърши работа.. Искам да ви попитам.. значи отпред ми свирят добре колонките ама задните изди6ат.. и тряа да зема 2 задни и един усилвател.. човека ми препоръча Herz колонки със усилвател blaupunkt! Дали ще изкарат и некущ бас тия колонки или само на тая умрела туба тряабва да разчитам? Кажете за тия пари има ли по добро от Herz??? Мерси!
      97' Alfa Romeo GTV TS - 2000

Comment

Working...
      X