Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на CD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на CD

Първо, мола да мъ прощавати, щото такава тема си е ужасно тъпа по принцип, а да не говорим в частност (предвид критериите за избор - чети надолу).

Бих се радвал на идеи за машинка, отговаряща на следните наглед прости критерии, които обаче в комплект са почти неоткриваеми:

Задължителни
    1. USB вход
    2. Зелено осветление на бутоните И НА ДИСПЛЕЯ! (поне преобладаващо да е това цветът)
    3. Уважаваща себе си марка (сега имам един жълтур с много екстри, който обаче бавно ме напуска)
    4. Семпъл черен или тъмносив панел

Желателни:
    1. Изход/контроли за събууфър.
    2. Дистанционно

Тази машинка ще храни 4 стандартни колонки и евентуално "баскаса", ако някога намеря готова с подходящ размер (да се побира в страничните ниши зад стоповете). Предвид това и факта, че ще се въртят основно MP3, не смятам да се меткам на висок клас техника.

За момента единствено тва по-долу се доближава до изискванията сякаш, но сме далече от съвършенството - на фона на всичката зеления е оставен един СИН бутон, да ги таковам в дизайнерите , и има една необяснима за мен сребриста апликация вляво. Освен това дисплеят е доста ярък и дразни (уж имал dimmer де). Тва че е примитивен май ще се окаже плюс - символите са точно като тези на часовника и климатроника.
    (на повечето снимки е със син дисплей, но може да се избира измежду седем цвята, вкл. зелено)
    http://www.marketonline.ro/images/produ ... c5355n.jpg
    http://www.elektromedia.cz/img/detail/34657.jpg
    http://www.panasonic.co.uk/cd-tuners/cq ... /index.htm

Баси, дори системи от много висок клас са с гаден интерфейс - и цветове, и шрифтове, и секъв ужас...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

а що не гледаш за сд карта вместо за усб
    щото усб-то колкото и да е без хич си стърчи
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Щото такива съвсем няма Май основно Blaupunkt са се ориентирали към картите, ма те пък са без USB. На мен USB ми е по-удобно.
      Сегашното ми Daewoo има и слот за карта, ма никога не съм го ползвал...

Comment

бе бая грозно стърчи усб-то според мен а и може да ти пречи на 5-та скорост

Comment

След като не успяхме с другарката до мен да го изкъртим за 2 години, начи не е проблем.

Comment

има готини jvc-та ма виж за зеленото не знам дали ще светят - инамче ги дават да са с много цветни дисплеи
            примерно KD-G631
            или KD-BT1 с блутут - гъзария

изобщо виж на http://www.jvc.bg/product-list.php?id=100034

Comment

Гледал съм G631/2 и замалко да го купя въпреки цветовете на бутоните и дисплея (които сами по себе си не са лоши). Даже имам ваучери за технополис за 60 лева, та щеше да е евтинийка
              Но тоя Панасоник сякаш повече ми допада, въпреки че се продава в омразния ми техномаркет.

Comment

аз имам JVC и свети в ЗЕЛЕНО. много съм доволен нищо че няма USB

http://www.jvc.bg/product.php?id=KD-G331E&catid=100034
                Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
                Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Зелени, вкл. дисплея, без USB има и Pioneer, които май са ми еталон от по-достъпните като звук, ама в случая не пеят (тоест свирят)...

Е тва го гледах, гледах, белким прежаля USB-то, ма не стана
                  http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... index.html

Тва пък не виждам да се продава, а и цената му вероятно ще е по-височка... Да не говорим кви кабелни "сетъпи" треа се правят, за да се изкара USB-то на удобно място
                  http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... index.html

Comment

Що не погледнеш и това?
                    Вярно, че сигурно ще е китаец, ма то вече кое ли не е

Аз съм вече година и кусур с GT 410 и нямам забележки. Наистина и не съм с много големи претенции де.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Докато досаждах на младежа в Технополис си поиграхме и със сонита разни (макар че точно този модел го виждам от теб). Нещо много постни ми се струват за цените си. Специално за звука изрично не съм писал в изискванията, понеже за този клас така или иначе не може да се очаква кой знае какво, но тестваните бяха по-неубедителни в сравнение с JVC G632. Ще го погледна и тва де, мерси - то тъпото е, че дори в различните магазини от една и съща верига не са еднакви наличностите и не може да се добие пълна представа кое как е...

Абе този Pioneer DEH-5000UB много ми харесва - някой да знае дали и къде се продава? В Авител не го видях.

Comment

Аз съм с Neo CCR-F500 flash- има вградена памет 1GB, USB вход, запис от радиото, диск или Мп3-ка, дистанционно за волана, изходи за усилвател или колони, 4х50вата, снемащ се панел и разни други екстри. 200лв ново-ко му плащаш Само дисплея е син, ама тя и мойта е синя
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Ае писна ми на шапката днес и го зех тоя Панасоник. Огледах го обстойно на място, кво да кажа - китайско, китайскоооо, та китайско По ръбовете на алуминиевото шаси са го минали на шмиргел (не смея да си представя чак пила), за да махнат мустачките
                          А, и е "Сделано в Китае", според етикета Абе шоу, но баца стабилно иначе, двугигабайтова флашка я прерови за секунда, въпреки че има не само музика на нея. Тия дни като го монтирам в колата ще видим и на звук как е (в магазина си звучеше добре уж, а и има доста настройки).

Междувременно разгледах и Pioneer 4000UB и много, ама много ми хареса като концепция (той даже е с предно USB, но е само в червено). 5000UB май ще е мойта машинка за новата кола пролетес, живот и здраве.

Comment

Колега, аз съм много доволен от това СОНИ:
                            http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09025227
                            Има всичко което изброи, бутоните светят зелено, само дисплея е син
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

тъкмо и аз щях да пиша че има такова Sony което не е нищо особенно като звук ,но ти покрива изискванията на 110%
                              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                              X