Известие

Collapse
No announcement yet.

Музикално проетк4е 145-цата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Музикално проетк4е 145-цата

Еми това e историята в снимки Обясненията по-късно от колегата Sergey_gigov и специални благодарности за професионално свършената работа
    Kenwood mp3 KDC - W6531
    предна линия - двукомпонентни Hertz kc165
    задна - DLS 960
    предната и задна линия се захранват от 4канален JBL
    цяла каса разделена на два отделни обема около 40л +вата за всеки - два херца ес 300
    кондензатор Диетз 1ф като минават и двата усилвателя през него
    за двата баса ползвам усилвател magnat rock 8000
    пълно окабеляване audioson
    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

еМи готови сме за следващото надсвирване
    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

що вкара кучето вътре бре съдист -опропасти животинката - сега вече няма да чува нищо
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
        що вкара кучето вътре бре съдист -опропасти животинката - сега вече няма да чува нищо
        Ти как мислиш , няма само аз да не чувам

Comment

Колко пари ти излезе всичко?
          145 jtd

Comment

Първоначално публикувано от robertov
            Колко пари ти излезе всичко?
            Eми да ти кажа много над 1000 лв

Comment

Екстра е станала музиката Имам въпросче за говорителите във вратите, как паснаха и може ли да се сложат отгоре оргиналните решетки?

AR 145 QV '97

Comment

за пасването - пасват идеално - само че не виждам смисъл да се слагат оригиналните решетки след като говорителите си имат решетки и са доста по красиви и добри от оригиналните
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Бе то с афтърмаркет решетки ще е по-добре, ама като нямам гараж, а пък имам мноого доброжелателни комшии и като нищо ще им харесат и на тях...

AR 145 QV '97

Comment

...

Първоначално публикувано от chico
                    Бе то с афтърмаркет решетки ще е по-добре, ама като нямам гараж, а пък имам мноого доброжелателни комшии и като нищо ще им харесат и на тях...
                    Е стига с този песимизъм дай ако искаш заради такива изруди с оригиналните касетофини с касетки да стоим , щот имат код карта

Comment

Колега,свири ли поне яко като е за 1000+ ?
                      Имам предвид доста,щото на мен в типото 12" на 60 литра нещо не ме удовлетворява...
                      На Астра със една 10" Пионеер вади 2 пъти по-добър звук от моята 12" ??? Сложихме неговата туба в типото - резултат - смешна раота,грам неще да свири ??
                      Имам чувството,че нещо акустиката на тия багажници не е добра,аз съм с типо де,но като гледам багажника на 145 не е по-различен...
                      А дали 2х12" ще е коренно различно от 1х12" ?
                      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

.....

Все пак е моя и е ясно какво ще ти отговоря....еми свири да

Comment

..

4акам предложения за изолация на купето отвътре

Comment

Първоначално публикувано от Alfoso
                            Колега,свири ли поне яко като е за 1000+ ?
                            Имам предвид доста,щото на мен в типото 12" на 60 литра нещо не ме удовлетворява...
                            На Астра със една 10" Пионеер вади 2 пъти по-добър звук от моята 12" ??? Сложихме неговата туба в типото - резултат - смешна раота,грам неще да свири ??
                            Имам чувството,че нещо акустиката на тия багажници не е добра,аз съм с типо де,но като гледам багажника на 145 не е по-различен...
                            А дали 2х12" ще е коренно различно от 1х12" ?
                            Проблема при теб дали не идва от пластмасовия заден капак
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Или от усилителя ? Твоя говорител у Астра-та свирна ли ? Изолация.... авител продаваха, па и не само те
                              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                              X