Известие

Collapse
No announcement yet.

флаш вместо чейнджър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1.
    Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Е УСБ не чете ли?
    2.
    Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
    Не би трябвало да подскача на дупки ако се възпроизвежда от Компакт Флаш...

В тях няма двъжещи се модули, както в хардовете и няма какво да се "смущава" от дупките.
    3.
    Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Най-вероятно причината е в нещо по монтажа
    4.
    Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
    И аз не разбрах за 166 става ли?

EDIT: 147, 156, GT, 159, Brera, но не и моделите с GPS Magnetti Marelli.

Мм, ясно
    5.
    Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Май теглиме с танк лагерна количка!Компактдиска ми е за 200 лв.С блу ту и другите простотийки.Имам го трета година.Кеф ти да го свържеш с мобилния и да си говориш свободно чрез него,кеф ти да сложиш USB и нямаш нужда нито от разни играчки,нито от излишни кабели и тъпотии,дето само създават проблеми.Има и гнездо за МСС карта,но не ми трябва.Флаша ми стига.Отделно мога да си пусна и музиката от телефона.Не разбирам защо са тия сложни истории,освен да си имаме нова играчка
    1.Чете само компакт флаш карти.

2.Ехх колега, колега и ти се изказа сериозно неподготвен ама много...
    Ще разкажа малко за невежите отностно структурата и начина на работа на компакт флаш картите
    Самата карта представлява едно умалено копие на твърд диск
    Състои от корпус, въртящ се диск и четец за него
    Когато картата работи се чува леко простъргване точно като, когато работи твърд диск
    Ако се загледаш в някой компакт флаш карта, ще забележиш, че от двете и страни се виждат 2-те места на които лагерува дискчето
    Така, че колега Григор има мноооооого какво да се "СМУЩАВА" по дупките
    Следователно вибрацийте влият директно върху правилната работа на картата

3.Причината се оказа в не добре застопорено четящо устройство и във вибрациите пораждащи се от това

4.Става за всички Алфи с Блаупункт заводски системи

5.Колега mordohy пропускаш важния момент със сериозното престъплението което правиш, когато махнеш красивото заводско сиди и сложиш нещо нестандартно, нещо непропорциално,вдлъбнато или стърчащо, в много от сучаите нещо със съвсем различен цвят и стил от централната конзола...е не мерси,слагам си кард рийдъра Blaupunkt за 70 лв. в единия ъгъл на жабката и градът заспива

Поздрави и със здраве.
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Колеги и аз имам едно питане.В сайта на тези неща,пише:147, 156, GT, 159, Brera, но не и моделите с GPS Magnetti Marelli. "
      Ами как подяволите да разбера каква ми е навигацията?Чейнджъра е Блаупукт.Има и Босе,ама самата навигация си нямам никаква идея каква е. Имате ли идея дали ще стане?
      Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
      147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
        1.

2.

3.

4.

5.

Ще разкажа малко за невежите отностно структурата и начина на работа на компакт флаш картите
        Когато картата работи се чува леко простъргване точно като, когато работи твърд диск
        Ако се загледаш в някой компакт флаш карта, ще забележиш, че от двете и страни се виждат 2-те места на които лагерува дискчето

3.Причината се оказа в не добре застопорено четящо устройство и във вибрациите пораждащи се от това

5.Колега mordohy пропускаш важния момент със сериозното престъплението което правиш, когато махнеш красивото заводско сиди и сложиш нещо нестандартно, нещо непропорциално,вдлъбнато или стърчащо, в много от сучаите нещо със съвсем различен цвят и стил от централната конзола...е не мерси,слагам си кард рийдъра Blaupunkt за 70 лв. в единия ъгъл на жабката и градът заспива

Поздрави и със здраве.
        Доколкото знам,моя Алфи никога не е имал СD.Виж модела."Красиво стояща кутия" в жабката също не звучи добре за по-претенциозните,от гледна точка на естетиката!Шом е нешо въртящо се,то неминуемо ще създаде проблем.Всеки си избира какво да слага и има много варианти.НО!Когато се прави нещо,то първо трябва да работи,второ да е ефтино и трето да е лесно за експлоатация.Иначе правиме,като ония френски изобретател от 18 век,който е правил много сложни механизми , които са вършели прости действия.Бил е контрапункт на изобретателите на "перпетум мобиле" и ги е осмивал по тоя начин.Нямам нищо против тия,които имат маркови стандартни системи да си слагат тая глупост,но за останалите си е ненужна играчка.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
          1.

2.

3.

4.

5.

Поздрави и със здраве.
          Преди да обиждаш, първо провери. И сега май е редно ти да се извиниш.

Зашото Compact Flash картите нямат движещи се части, миниатюрен харддиск съдържат съвместимите с Compact Flash Microdrive на IBM.

Тва е, като фотограф тия карти много добре ги познавам, повечето професионални фотоапарати работят с такива.

Ето чети тук http://memorycardinfo.com/CompactFlash.html

и следващия път не се изказвай неподготвен.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Преди да обиждаш, първо провери. И сега май е редно ти да се извиниш.

Зашото Compact Flash картите нямат движещи се части, миниатюрен харддиск съдържат съвместимите с Compact Flash Microdrive на IBM.

Тва е, като фотограф тия карти много добре ги познавам, повечето професионални фотоапарати работят с такива.

Ето чети тук http://memorycardinfo.com/CompactFlash.html

и следващия път не се изказвай неподготвен.
            Тук е момента наистина да се извиня, грешката е моя!!!

Понеже съм имал земане даване с почти всички видове медийни носители на информация и понеже пък само с компакт флашките и с майкродрава на IBM, не съм се сблъсквал допуснах грешка с предишното си изквзване, за което още веднъж се извинявам!

Сега по темата Compact Drive MP3-ката на Blaupunkt, която си сложих в колицата си се оказа ножле с 2 остриенца шото тая пущина освен с майкродрайвите на IBM с друго неще да работи да я еба....

Обмислям варианта да я махам, щото на мен ми требе поне 4 ГБ пространство и си мисля, че 70.00 лв. за 4 ГБ за тази недомислица хич ама хич, не ми се дават...

Ето линк към нея:http://www.blaupunkt.com/au/7607700025_main.asp
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Ами колеги дали аз нещо бъркам или никои не се сеща ,че има AUX опция . Някой къстафони я имат сега ги има много новите всякакви ,а дори и да нямат може да се прекара един кабел из отзад изкарва се от там кабел ,който края му завършва ''женско'' и се вкарва там мп3 или мп4 и пак си пускате каквото си искате. Избирате само песента от мп3/мп4-ката и нататъка нстройките от къстафона в колата...особено сега за малко пари има мп3/мп4 с по 4GB памет ,която е предостатъчно за музика и цял ден да сте в колата няма да ги излушате всичките....

Comment

Първоначално публикувано от Samir Покажи съобщение
                Ами колеги дали аз нещо бъркам или никои не се сеща ,че има AUX опция . Някой къстафони я имат сега ги има много новите всякакви ,а дори и да нямат може да се прекара един кабел из отзад изкарва се от там кабел ,който края му завършва ''женско'' и се вкарва там мп3 или мп4 и пак си пускате каквото си искате. Избирате само песента от мп3/мп4-ката и нататъка нстройките от къстафона в колата...особено сега за малко пари има мп3/мп4 с по 4GB памет ,която е предостатъчно за музика и цял ден да сте в колата няма да ги излушате всичките....
                Самире,и да си приказваш,тука няма кой да слуша.Пра баба ми казваше.че разликата между детето и големия мъж е само в цената на играчките му.Решения много,но сега е излязла нова играчка и трябва да я пробват.Иначе съм съгласен на 100% с тебе
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  За 166 дали става тая дяволия??
                  Имам приятел който има 166 и си сложи нещо подобно с 4ГБ карта.Работи добре и го контролира от навигацията.Ако искаш може да го питам от къде го е купил.Между другото аз ползвам едно сони сд с усб и аукс.В аукса включвам един Айпод тъч 8ГБ.Саунда е много добър.Може и филми да гледаш стига някой да те вози.Ама то вече с тези задръствания може да изгледаш на някой сфетофар една серия на Бягство от затвора примерно.
                  алфа 156 1.8тс16v

Comment

http://loudlink.eu/webshop/index.php

ето го решението за 166!!! някой ако вече го е пробвал да си каже мнението!
                    много по-удобно от чейнджър! дори и ако си си купил 166 с "фабрично" изтръгнат такъв от Горубляне!
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                      http://loudlink.eu/webshop/index.php

ето го решението за 166!!! някой ако вече го е пробвал да си каже мнението!
                      много по-удобно от чейнджър! дори и ако си си купил 166 с "фабрично" изтръгнат такъв от Горубляне!
                      Моя човек има такова.Работи безпроблемно.Това нещо симулира че има ченджър и го командва от навигацията.Само трябва от сайта който е дал колегата да се свали една програма за компютъра.Чрез нея се качва музиката на картата с памет иначе не става.Програмата разделя картата на шест папки все едно имаш ченджър със шест диска.
                      алфа 156 1.8тс16v

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                        И аз не разбрах за 166 става ли?

EDIT: 147, 156, GT, 159, Brera, но не и моделите с GPS Magnetti Marelli.

Мм, ясно
                        http://loudlink.eu/webshop/loudlink-...-166-p-36.html - ето ти за 166 аз на това съм се спрял вмомента , но още не съм проучил как стоят нещата Като науча нещо повече ще пиша !
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                        X