Известие

Collapse
No announcement yet.

Пръщи като усиля!Усилвател!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пръщи като усиля!Усилвател!?

Като слушам на макс - само предните колони няма никакъв проблем!
    Но като пусна и задните от настройката на СД-то и почват да пръщят всички колони ............ При мощност около 50-60 %няма проблеми,но при по-висока се появява пръщенето

Явно усилвателя нещо не е в час!
    Предния усилвател беше 2x100 на МТХ+баскаса(хеликс) и нямаше такива ядове! Настоящитя Алпин 2x60 захранва елипси и незнам какво става ...... ма ме дразни ......... лампичката си свети зелено(на усилвателя) ........... дефект или .........
    Alfa156 Against All

а инсталацията ти как е ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

В смисъл ..........
      Че дава на маса някъде ........ или губи ток!?
      Мисля ,че е ОК всичко - но трябва да отделя малко време да погледна пак! С предната музика нямаше проблем хем беше по-мощна!
      Alfa156 Against All

Comment

Имал съм го същия проблем едно време.
        Колоните просто спирят да свирят и започват да пукат. Това е след като усилиш над определено ниво.

С оригинално радио ли си?
        Имаш ли сменяни колони по колата?
        www.facebook.com/workshox

Comment

не е оригиналното(ако това ме питаш) -Пайнер е(не е куче марка) с предния ус/л нямаше проблеми ........ всички колони са сменяни - но защо пукат и предните колони като пусна задните - иначе няма проблем като свирят само предните!? ..... усилвателя е на минимум .............
          Alfa156 Against All

Comment

Ако всички колони започват да пукат, ане само задните, то тогава си виж връзките на колоните и местата на които + и - са близо един до друг.
            www.facebook.com/workshox

Comment

как така един до друг + и - ...нещо не разбрах ...!?
              причината може ли да е от кабелите че са тънички ..........
              Alfa156 Against All

Comment

Смених кабелите и проблема изчезна! Можете да заключите темата ....
                Alfa156 Against All

Comment

еидн съвет още - профилактично отиди някой майстор да ти направи изходната маса на чинчовете на плеъра - много обичат да горят - след което сеполучава едно свистене и пукане в колоните
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                  X