Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за подходящо CD и малко за пищялки ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за подходящо CD и малко за пищялки ...

Абе гледах долната тема,ама и аз викам да напиша една
    Значи какво според вас трябва да е едно CD за колата от подписа..
    Аз съм на мнение,че трябва да има дистанционно, да свети в зелено(може и само копчетата), да може да захрани с добър звук и 8-те колони, да има вид подходящ за колата и да е надеждна марка и основното да не е много пари
    Другото абе тези пищялки станаха цяло приключение при мен, не мога да ги накарам да проработят и това си е
    Пробвах с различни Cd-та гледах буксите дали са в ред направени, дали са свързани, остана ми само да свалям цялата кора,за да ги гледам и евентуално да купувам нови , ако това се налага добре, но кажете съвет какви да си взема,че да влизат там вътре и да работят
    и преди съм пускал подобна тема, но не в този раздел и може би поради тази причина не ста ми отговорили :P

Не си взимай JVC последно ми изгоря крайно стапало и не важало гаранцията ако не пазиш касов бон.Познай защо(бъгави са) успех
    Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

CD не се купува според колата.
      Кажи какви пари искаш да похарчиш и това е. CD-та много иначе.
      Зависи и какво искаш да постигнеш.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
        CD не се купува според колата.

ъъъъъъ може ли да не се еъглася с тебе ?
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Не!

Comment

ми не много искам прилична музичка заделям нещо около 160 пари
            абе най-добре да купя на некой от форума,ако реши да си го сменя
            не искам да постигам върхове с музичката,но имам задни Sony на кората,които свирят доста над възможностите на обикновенните колони в колата :P

Comment

Не!
              не не ма не е така
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Е ти си го избирай по колата, хората които разбират ще си го избират по други критерии.

Comment

за при мен някакви препоръки имате ли

Comment

За тия пари евентуално да изчакаш някой запазен втора ръка малко позлван да изскочи, защото нищо ново няма да те задоволи.

Comment

мхм :P едно момче продава едно Sony някакво добро изглежда,ама като не мога да го видя по снимки не ми се дават пари

Comment

Е ти си го избирай по колата, хората които разбират ще си го избират по други критерии.
                        и по кои критерии ще си го изберат ,като са ти казали че имат някакви изисквания ?
                        нали за това има толкова много мотели,цветови решения ,дизайнерски изпълнения , съответно и в звучене са толкова различни .

Comment

Working...
                        X