Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за добър звук

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за добър звук

Може ли да ме посъветвате какви говорители да сложа отпред и отзад за хубав и чист звък с г/д добър бас. Искам да ги сложа на местото на оригиналните.

Става въпрос за Алфа Ромео 146.

Мерси предварително
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

какъв стил музика слушаш ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

По принцип всичко... ама в колата само хаусче и рапче
      sigpic

Comment

http://www.avitel-bg.com/?PageID=11&RecordID=446 Какво мислиш за тези ? Имаш ли с какво да ги захраниш, с какъв плеър си ?
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Това е доста доволно аз съм с некъв грозен Crown обаче ще го сменям скоро със нещо друго че ми писна.
          sigpic

Comment

Re: Съвет за добър звук

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr
            Може ли да ме посъветвате какви говорители да сложа отпред и отзад за хубав и чист звък с г/д добър бас. Искам да ги сложа на местото на оригиналните.

Става въпрос за Алфа Ромео 146.

Мерси предварително

Бате правиш като мен и няма да съжаляваш - отиваш в някоя морга и взимаш 4 различни говорителя 16см, като единия задължително да е от VW Golf!!! Няма такава музика просто! Едната колона вади бас, другата средни, третата високи, четвъртата за стерео...

Моля те ако си махнеш старите колони може ли да ми продадеш една?

Comment

Немаш ядове ще ти я продам... аз от пред съм с некви Елитки, а отзад със оригиналните ама искам да сложа нещо по добро
              sigpic

Comment

уахахахахахахахахх
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                  уахахахахахахахахх
                  Какво се хилиш? Добре, че са сливенските морги, че иначе щях да съм без музика.

Купето на 146-цата е малко, но не е много добре шумоизолирано. Поне на мен ми се струва по-добър вариант отзад да сложиш две хубави колони които да вадят добро басче, а отпред каквото и да е, но да не пискат много, понеже колата си има фабрични пищялки. Шумоизолирай си добре колата, за да се кефиш повече на музиката. Ако караш повече градско можеш и без шумоизолация.

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
                    Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                    уахахахахахахахахх
                    Какво се хилиш? Добре, че са сливенските морги, че иначе щях да съм без музика.

Купето на 146-цата е малко, но не е много добре шумоизолирано. Поне на мен ми се струва по-добър вариант отзад да сложиш две хубави колони които да вадят добро басче, а отпред каквото и да е, но да не пискат много, понеже колата си има фабрични пищялки. Шумоизолирай си добре колата, за да се кефиш повече на музиката. Ако караш повече градско можеш и без шумоизолация.
                    абе не е точнотака то ма карай - а за купето - има изолации вече които са с много добро качество

Comment

Пичове аз съм с 145 - ца и отзад имам два елипса Herts а отпред кръгли пионерчета . Въпроса ми е може ли по някъкъв начин да се набутат елипсите в корите до седалките отзад ??? Щото ми е много неудобно с тая кора дето съм я сложил сега ( тя не се отваря трябва да раскачам говорителите за да извадя кората )
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

имаше някъде тука една 145 християн я беше пуснал в раздела - потърси темата и виж как съм ги направил - кората си остава много функционална и няма проблем а и свири да и .........

Comment

Working...
                        X