Известие

Collapse
No announcement yet.

Bose и Чейнджър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Bose и Чейнджър

Здравейте колеги,имам няколко питания:
    1.Колата е със Bose и си има чейнджър,но реших ,че ми трябва mp3.Та въпросът е ,ако сменя чейнджърът със нов(който има мп3),ще проработи ли,или не?
    2.Някой знае ли защо опциите на касетофона за еквалайзера не могат да се изберат.Седят си светло сиви и ги прескача като скролваш?Да не би Bose да недават да им наместваш еквалайзера?
    Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
    147 1.9JTD

главното устройство не е бос -най вероятно е или блаупункт или алпайн - трябва да се зане каква марка е то и от там нататък ще мога да ти кажа повече - пусни по една снимка на радиото и на чейнджъра - - ако има модел няма да е лошо да го дадеш и него
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Ок ще ги снимам и довечера ще ги пусна.
      Чейнджъра е блаупункт ама плейера си немам на идея каква марка е,предполагам същата.
      147 1.9JTD

Comment

на босе еквилайзера не е активен
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ти нали ми каза ,че незнаеш бре.А чейнджъра може ли да се смени?
          147 1.9JTD

Comment

може - пак с балаупункт
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Stello Покажи съобщение
              Здравейте колеги,имам няколко питания:
              1.Колата е със Bose и си има чейнджър,но реших ,че ми трябва mp3.Та въпросът е ,ако сменя чейнджърът със нов(който има мп3),ще проработи ли,или не?
              2.Някой знае ли защо опциите на касетофона за еквалайзера не могат да се изберат.Седят си светло сиви и ги прескача като скролваш?Да не би Bose да недават да им наместваш еквалайзера?
              най добре смени касетофона с мп3
              156 sportwagon 2.4 jtd 150hp 2002

Comment

Извинявам се на колегата, че му пиша в темата, но искам да попитам...При евентуална смяна на Оригиналното Цд на колата с Мп3 Пионер примерно....ще може ли да се използват бутоните на волана или тази опция отпада след смяната?

Благодаря предварително
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

da
                  Alfa Romeo 159

Comment

да само , че удоволствието ти струва около 170-180 лв

Comment

Working...
                    X