Известие

Collapse
No announcement yet.

оригинални говорители и аудио в Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

tedyme - хайде пусни снимки да видим де!!!!!
    Може и да са по добри !
    146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Sys sigurnost (veroqtno nqma da sa po-dobri, a syshtite ) no shte pusna snimki.

КИРИЛИЦА?
      Last edited by tonov; d.m.y г., 12:43.
      Алфа Ромео 146 1.3 16v

Comment

Колеги, искам да попитам дали някой си е купувал пищялки за 145/6'тицата, че в manual'а не пише какъв размер са?
        Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
        Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
        Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Аз на моята слагах преди, че бяха изкорубени. Взех си компонентни СОНИ, уж ставали за 145/6. Мидбаса пасна, да. Но за пищялките рязах, не ставаха точно с нито един от предложените китове. Каквото и да вземеш, почти сигурно е че ще трябва малко да се преправя. Поне не е трудно.

Другият вариант е да си потърсиш от някоя морга.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз на моята сложих този модел двукомпонентни колони.

Всичко си заспа на мястото.
            Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
            sigpic

Comment

Здравеите,като начало искам ако мога да поправя малко колегата Tonov-MDF-а е пресована хартия с дебелина от 18 до 24мм.,и няма нищо общо с талашита и се ползва почти във всички области където е нужна евтина имитация но скъпо дърво/дори се ползва от водещи марки автомобили за изработка на декоративни елементи на таблото и вратите/а най-често в бита можем да го видим в шкафовете в банята-те изцяло са изработени от този материал!Пак се извинявам за поправката но мисля че бях полезен с нея,а що се отнася до пищялките моите ги смених като ползвах такива от едни стари тонколони-Респром-паснаха идеално.
              sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Ако имаш оригиналните високочестотни говорители не ги сменяй/много по добри са от това което се продава на пазара,е има и хубави ама те са си цифра/ а и да нямаш вземи от някоя морга.Оригиналните колони си свирят страхотно,но са си малко слабички/особено ако обичаш силната музика и заминават/
                Аз все още съм с оригиналните,че все не остават финанси за Пайнерки,но и така който и да се качи все пита с какви говорители съм.Изкарват си страхотен мек бас.

За всички колеги във форума Не знам дали е сериен проблем,но при мен имаше несъответствие на оригиналната евро букса при свързването на колоните

Ще разясня макар че е писано и друг път в форума:
                Тези които се занимават с CAR AUDIO много добре знаят какво става при обърнат кабел на колона и колкото и добри колони да имате нищо не се получава
                За колегата пуснал темата ето как става:
                пускаш само предните да свирят,отделяш с баланса лява дясна като при отделянето да си в средата на купето трябва да ти изкара най голям бас на изравнено положение L_R ако не е така обръщаш кабелите на едната .После и задните така.След това само леви и ако на това положение ти вади по голям бас на едната обръщаш кабелите на двете задни и си готов

При мен проблема/заводски нямаше рязани кабели/ беше в това,че не бяха съчетани предни с задни и се получаваше една мацаница/като пуснех само предните или само задните всичко е ок. но едновременно баса просто си изчезваше/

За всички критици написал съм го просто и ясно да може всеки да го разбере и съм спестил научни названия като обръщане на поляритет и т.н......

Поздрави Митака!!!
                МЕТАН

Comment

Мойте колони не съм ги сменял и предишния собсвеник каза че не са сменяни така че мисля че са оригиналните. И си купих едно Панасоник-че с ЦД и си свирят доста добре, че и бас имат добър. Като цяло ако се набият пари може и доста по-добре но за мен са бомба. Само малко пращът като дам на макс, но не ми е проблем, защото това е мн рядко ( Не съм фен на силната музика)
                  Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                  Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                  Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Колеги,местя темата в правилния раздел!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравейте АЛФИСТИ завърнах се с 1 въпросче за моята \принцеса\146.Откъде да си купя адаптер за CD,защото съм с ор.касетофон а искам да си сложа CD-то.Ако някой знае да пише.БЛАГОДАРЯ.

Comment

Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщение
                        За всички колеги във форума Не знам дали е сериен проблем,но при мен имаше несъответствие на оригиналната евро букса при свързването на колоните

Ще разясня макар че е писано и друг път в форума:
                        Тези които се занимават с CAR AUDIO много добре знаят какво става при обърнат кабел на колона и колкото и добри колони да имате нищо не се получава
                        За колегата пуснал темата ето как става:
                        пускаш само предните да свирят,отделяш с баланса лява дясна като при отделянето да си в средата на купето трябва да ти изкара най голям бас на изравнено положение L_R ако не е така обръщаш кабелите на едната .После и задните така.След това само леви и ако на това положение ти вади по голям бас на едната обръщаш кабелите на двете задни и си готов

При мен проблема/заводски нямаше рязани кабели/ беше в това,че не бяха съчетани предни с задни и се получаваше една мацаница/като пуснех само предните или само задните всичко е ок. но едновременно баса просто си изчезваше/

За всички критици написал съм го просто и ясно да може всеки да го разбере и съм спестил научни названия като обръщане на поляритет и т.н......

Поздрави Митака!!!
                        Инфото е много полезно, колега! Аз вчера монтирах отзад едни колони и имам чувството, че съм разменил кабелите, защото като съм посредата между двете и сякаш съм в много странна стерео атмосфера. Тия дни като се затопли ще ги отворя да видя каква е ситуацията като разменя кабелите.

Първоначално публикувано от stefanden4ev Покажи съобщение
                        Здравейте АЛФИСТИ завърнах се с 1 въпросче за моята \принцеса\146.Откъде да си купя адаптер за CD,защото съм с ор.касетофон а искам да си сложа CD-то.Ако някой знае да пише.БЛАГОДАРЯ.
                        Колега, ако говориш за адптерна касетка - аз си взех такава от Техномаркет за 15 лв. (по спомени) и съм доста доволен от нея. Можеш да закачиш всичко що има линеен аудио изход на нея. Ето такава на Belkin е моята:

Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
                        Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
                        Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Здравейте,
                          Можете ли да ми препоръчате добър вариант за музика (цд плеар,4 колони във вратите) за около 300 лв Благодаря

Comment

Първоначално публикувано от blackjack Покажи съобщение
                            Здравейте,
                            Можете ли да ми препоръчате добър вариант за музика (цд плеар,4 колони във вратите) за около 300 лв Благодаря
                            Колега,за около 300 лв,при положениче че искаш да е включен плеъра и 4 колони,почти нищо няма да постигнеш
                            Според мен си потърси 4 оригинални колони за колата,примерно от морга,или от някой обява в продава и за останалите парички си купи един свястен плеър.
                            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                              Колега,за около 300 лв,при положениче че искаш да е включен плеъра и 4 колони,почти нищо няма да постигнеш
                              Според мен си потърси 4 оригинални колони за колата,примерно от морга,или от някой обява в продава и за останалите парички си купи един свястен плеър.
                              Съгласен
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

player Clarion CD8100USB-този плеар става ли?
                                Предложения за плеар

Comment

Working...
                                X