Известие

Collapse
No announcement yet.

и наистина един много тъп въпрос

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и наистина един много тъп въпрос

Сори ,за простотията ,която питам ,срам не срам ,но как мога да си вържа двд то към ти ви то ,така че ,когато гледам телевизия ,свукът да ми ислиса през колоните на двд то . Не ми беше правило впечатление години наред ,но оня ден се заговорихме с един приятел и той ми каза ,че можело и той си го бил направил . Е вътрях ,суках ,двд то на AUX пробвах и нищо ... Тъмнина -по-точно тишина

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

намираш къде има на двд-то букса AudioIn мушваш в тв-то на Аудио аут кабел ... и в двд-то в аудио ин и звука ще мине през домашното кино
    Last edited by cvetelin; d.m.y г., 20:38.
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

цу , не става така . или аз нещо не правя както трабвя .Двд то и тв то ,са с чинчове ,забрлавих им цветовете за аудиото и не става никак

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

добре
        има и друг вариант....
        върви си купи 1 кабел жак за най нормални слушалки, а от другата страна да е чинчов кабел....
        мушкаш чинча в двд-то в буксата аудиоИн, а буксата за слишалки в тв-то (ако има такъв изход де) така ще стане 100%

Comment

утре ще опитам и този равиянт . След това ще пиша .Благодаря за съвета Цветелине

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

през усливател само.
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
              през усливател само.
              именно де
              ша си ползва двд-то като усиловател
              тва с кабела за слушалките е най сигурно

Comment

са мен суббуфера ми е ективен ... отделно се включва в тока

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Тази глезотийка не изискваше ли СКАРТ букса при някои?
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

значи колега:
                    може да имаш вход в субуфера(бял и червен чинч са за аудиото) или както каза cvetelin в аудио ин на двд-то
                    това със слушалките става, ще ти изкл. звука от говорителите на тв (може пък да искаш да ги чуваш и тях...)
                    ако нямаш аудио аут чинчове на тв най-добре си купи един преходник скарт-чинч за 2 лв, пъх червения и белия чинч в ин на двд и си ок
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                      именно де
                      ша си ползва двд-то като усиловател
                      тва с кабела за слушалките е най сигурно
                      Ами ако ДВД то няма усилвател тогава май няма да стане.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Ами ако ДВД то няма усилвател тогава май няма да стане.
                        Щом има AUX вход, че и колони не може да няма. Най-сигурно става както каза Cvetelin със жак-а за слушалки.
                        Но по-добре е да видиш наистина дали нямаш Audio out на телевизора(99% имаш).
                        Може да трябва да се порови в менюто, за да се активира.
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Колега не че те подценявам, но след като свържеш кабелите трябва да пуснеш двд-то на режим AUX

Comment

много благодаря за отговорите. \стана ми по следния начин:намерих си кабел за слушалки от едната страна и чинч от другата(както ме посъветва цветелин) Вкарах го в слушалките на телевизора , а чинчовете директно в субуфера. Сега работи перфектно .ДВД то въобще не е пуснато дори не играе никаква роля в случая . благодаря ви още един път за отзивчивостта. Колегата от горния пост, не се сърдя ,аз наистина съм много зле с техниката (освен телефони със симбиан)

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                              много благодаря за отговорите. \стана ми по следния начин:намерих си кабел за слушалки от едната страна и чинч от другата(както ме посъветва цветелин) Вкарах го в слушалките на телевизора , а чинчовете директно в субуфера. Сега работи перфектно .ДВД то въобще не е пуснато дори не играе никаква роля в случая . благодаря ви още един път за отзивчивостта. Колегата от горния пост, не се сърдя ,аз наистина съм много зле с техниката (освен телефони със симбиан)
                              в тоя случей си усилваш суб-а до край и с дистанционото на тв-то си усилваш и намаляш
                              така е най мързеливо :Р всико с едно дистанционно

Comment

Working...
                              X