Известие

Collapse
No announcement yet.

Озвучение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Озвучение

Значи баща ми отдаде честта аз да избера музиката на бъдещата ми Алфа 147 . Гледам ,че има такава подобна тема ,но аз правя друга за други критерий.
    Целта ми е следната.
    Не искам побъркан бас ,който кат удари 1 път и цялата кола тресе ...
    -чист и мек звук
    -нормален бас
    -без странични озвучения от сорта на бръмчене
    -ефекта да се запази на висока честота

....Ще съм Ви доста благодарен ако ме въведете в тънкостите на добрата музика в колата
    Мерси предварително...

всичко това може да се постигне още с купуването на колата като я вземете с BOSE аудио система има си усилвателче малко басче отзад и колкото и да увеличаваш не криви и качеството е перфектно....
    абе братя италиянци си знаят работата няма кво да се мъчим да ги подобряваме
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Comment

Абсолютно съм съгласен. И моята 147-ца е с БОСЕ..Звукът е уникален Просто всичко е изчислено специално за 147 и акустиката е мн добра...Бас има доволно. Свири много правилно...Открих , обаче че ми няма пищялките в предните врати...Има само окабеляване за слагане евентуално, но като гледа ще ми трябва някакъв преходник или нещо такова....
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Абсолютно съм съгласен. И моята 147-ца е с БОСЕ..Звукът е уникален Просто всичко е изчислено специално за 147 и акустиката е мн добра...Бас има доволно. Свири много правилно...Открих , обаче че ми няма пищялките в предните врати...Има само окабеляване за слагане евентуално, но като гледа ще ми трябва някакъв преходник или нещо такова....
        Колегите са изключително прави. Всичко е изпипано, свири перфектно. Според описаното ти трябва точно това. Успех
        147 JTD '02
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          ...Открих , обаче че ми няма пищялките в предните врати...Има само окабеляване за слагане евентуално, но като гледа ще ми трябва някакъв преходник или нещо такова....
          Пищялките на BOSE са в центъра на долния говорител и фабрично не се монтират горе.
          ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

И задължително един Pioneer плейър.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              И задължително един Pioneer плейър.
              пайнер и босе тушия и баклава - асаоцияцията е точно такава
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                пайнер и босе тушия и баклава - асаоцияцията е точно такава
                И аз съм чувал така... А в интерес на истина, коя е марката,koqto свири най-добре с BOSE? Дали не е Blaupunkt? Живо ме интересува.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

За мен са Pioneer и Alpine.

Comment

nacamichi clarion alpine може и висок клас на kenwood
                    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                    X