Известие

Collapse
No announcement yet.

Плусов кабел за усилвател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Плусов кабел за усилвател

Здр колеги! Имам един много спешен въпрос,и ви моля да ми отговире на него ако можете.Та значи искам да си сложа усилвател в багажника и за тая цел искам да прокарам плусов кабел от купето до акумолатора.Ако някой е правил тази операция да ми пише от куде го прокарва през таблото и там кудето е!!!
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic

колега значи от левия краи на колата се пуска кабела като почнеш прекарването от към акумолатора преминава през наи краиния горен сноп с кабели,влиза под решетката зад предния капак която саответно трябва да се разглоби и излиза горе доло до бусхоноте в купето оттам го пускаш и превързваш към някои сноп и го караш към праговете които се свалят и прекарваш под тях и излизаш под задната седалка и от там в багажника дано да съм бил полезен и да не забравиш задълйително бушон от пред при акумолатора и успех малко е играчка но няма как след като искаме саунд.
    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Захранващ кабел за бас-Алфа 147

Момчета, кажете от къде мога да прекарам кабела за баса от акумулатора в купето, че не намирам разрешение на този проблем!колата е 147. Благодаря
      147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

някоя дупчица?

Comment

на 145/6 156 трябва да свалиш кората на чистачките и там има един дренаж ,на който горната му страна има вариянт да се лкъцне малко и кабела е в купето - пробвай от там
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
            на 145/6 156 трябва да свалиш кората на чистачките и там има един дренаж ,на който горната му страна има вариянт да се лкъцне малко и кабела е в купето - пробвай от там
            мерси колега, ще пробвам

Comment

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
              мерси колега, ще пробвам
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Другия вариант е да проследиш откъде минават кабелите от акумулатора към купето , тези които са ти за захранване на нещата вътре
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  Другия вариант е да проследиш откъде минават кабелите от акумулатора към купето , тези които са ти за захранване на нещата вътре
                  аз така и не намерих дупка да ...
                  Last edited by Kamen666; d.m.y г., 10:14.
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Aми като не си намерил,ще ти кажа един малко еретичен вариант,но върши работа.Кабела вместо да го прекарваш през купето и да си създадеш хиляди малки проблеми,го прекарваш от долу.Монтираш исилвателя и виждаш най - удобното място,където да пробиеш купето.Уловката е да не слагаш от така горещо препоръчваните и скъпи стипяеми предпазители,а най-обикновен бързодействаш автоматичен бушон.Дупката я правиш по голяма и слагаш допълнителна изолация,да не окъси от претриване
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Aми като не си намерил,ще ти кажа един малко еретичен вариант,но върши работа.Кабела вместо да го прекарваш през купето и да си създадеш хиляди малки проблеми,го прекарваш от долу.Монтираш исилвателя и виждаш най - удобното място,където да пробиеш купето.Уловката е да не слагаш от така горещо препоръчваните и скъпи стипяеми предпазители,а най-обикновен бързодействаш автоматичен бушон.Дупката я правиш по голяма и слагаш допълнителна изолация,да не окъси от претриване
                      Aз го пуснах през вратата през праговете до отзад направих мислех че ще пречи на вратата ама няма да пречи ...са системата е много добра 6+1 става
                      много е доволна музиката на алфата мислех оня ден 6 + 2 Баса ама другия бас е 8 ома и не за колата и "8" и само място заема ....
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

...

Тази тема е малко по забравена,за това да я разчопля и аз малко.Колеги и на мен ми предстои прекарване на плюсовия кабел от акумулатора през купето, до отзад ,но и аз не намирам от къде,търсих навсякъде,ако е възможно нека някой качи снимки на вече свързана музика,горе долу да се ориентират такива като мен които търсят дупка а не намират,срамота е
                        Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от Montero881988 Покажи съобщение
                          Тази тема е малко по забравена,за това да я разчопля и аз малко.Колеги и на мен ми предстои прекарване на плюсовия кабел от акумулатора през купето, до отзад ,но и аз не намирам от къде,търсих навсякъде,ако е възможно нека някой качи снимки на вече свързана музика,горе долу да се ориентират такива като мен които търсят дупка а не намират,срамота е
                          Горе от лявата страна под чистачките погледнато от към шофьора! Като ест. се махат пластмасите които са на предния джам и ще видиш един гумен като тампон, пробиваш колкото е дебел кабела и си готов!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Горе от лявата страна под чистачките погледнато от към шофьора! Като ест. се махат пластмасите които са на предния джам и ще видиш един гумен като тампон, пробиваш колкото е дебел кабела и си готов!

Демек пластмасите които са над филтъра за климатика,ясно.Мерси колега днес ако имам време ще я търся тази прословута дупка
                            Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

...

Мерси колега за упътването,прекарах плюсовия кабел без проблем,ето и няколко снимки,за да не се чудат такива като мен новобранци каде да търсят [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/monio/My%20Documents/Desktop/21032011602.jpg[/IMG]
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Working...
                              X