Известие

Collapse
No announcement yet.

FM Трансмитер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• FM Трансмитер

Един познат си закупи подобна джаджа за 30-тина лева 1ГБ вградена памет и тн. С две думи мушкаш я на мястото на запалката и тя излъчва на ФМ честота на радиото, ти си я намираш и слушаш МП3-ки без мп3 плеър....Заслужава ли си тая щуротия? Смисъл такъв, знам че качеството няма да е като на ЦД, ама дали е отчайващо зле? Ако някой има преки впечатления да сподели
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Хмм едно приателче има такова от евтинките незнам какви са им цените ,абе боклук някакъв. Качеството наистина е скапано шуми и се чува заглушено ,кофти работа. Може по скъпичките да са друга ракия незнам.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Това е най-евтиния вариянт да можеш да пускаш музика прз флашка. Дори да си купиш най-скъпия трансмитер пак ще си остане качеството като на радио та дори и по-зле. Ако си решил да купуваш си търси които си сменя чисттите ако се застъпва с тези на радиото
      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
      sigpic
      http://vbox7.com/play:884c5234
      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

30лв. на вятъра, чувал съм го не си заслужава, и аз искам плеар с usb
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Не е хубав звука,доста е слаб,по-добре си купета за около 90-100 лв СD от евтините с USB.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз нямах избор за мп3,и си купих такава измислица за 40 лв.2гб вградена памет,usb + слот за карта.Е няма такова качество,аз ако грача ще е по-добре.Прави проблеми непрекъснато когато е свързано към компа.Този е третият трансмитер които сменям заради проблеми.Пълен боклук,така си седи в жабката.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз купих на жената за служебната,че е само с радио, такъв трансмитер за 25 лева с дистанционно и тя е много доволна.Боцваш го в запалката и МР3-ки на воля,а ако пращи честотата се сменя.Може да се усилва и намаля и има 5 вградени настройки на звука,нещо като еквалайзер. За тези пари направо е супер,

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
              бивша 155 2.0ts
              бивша 155 1.8ts

Comment

CD-то си е CD един приятел на бащата си купи трансмитер,в началото много го хвалеше ама после го хварли и той в жабката и го заеба и аз мислих за такова ама накрая се спрях на CD

Comment

.

Според мен като временно решение на проблема с музиката става...но нищо повече....
                  Alfa Romeo 146-1.6 120 ps. 11.1999

Comment

Абе пълен боклук е. Първо качеството е зле (слаб сигнал, липса на високи, гадни изкривявания при някои пикове), второ имат проблем даже тези, на които се настройват плавно честотите на предаване - много ни е претъпкан ефира и винаги в някаква ситуация има смущения. Абе пари хвърлени на вятъра, освен ако не си пълен музикален инвалид. Ако се намери решение как да се излъже радиакасетофона (за VAG-те има) и да се активират аудио входовете на CD чейнджъра, няма проблем да се включи външен MP3 плейър. Аз имам един iPod и се чудя как да го вържа, защото не ми се дават 170лв за такова устройство - за същите пари има направо емулатори на CD чйнджърите, които работят с флашки и SD карти и се управляват от самия радиокасетофон.
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Е, а де и аз същото го мисля...Кажи ако измислиш нещо по въпроса...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

С тези трансмитери не си е работа. Вземи си една мп3-ка с юсб и не хвърляй така 40 лв на вятъра
                        sigpic
                        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                        BMW E30
                        BMW E36

Comment

Искам да си запазя командите от волана...Иначе ясно за мп3-ката...Има такава джаджа, която я разпознава като ЦД-чейнджър..., а тя чете карти, усб итн, ама струва 200 кинта

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Искам да си запазя командите от волана...Иначе ясно за мп3-ката...Има такава джаджа, която я разпознава като ЦД-чейнджър..., а тя чете карти, усб итн, ама струва 200 кинта
                            По-добре с нея! 200лв, но според мен си заслужава.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

пробвах с такъв трансмитер, но си е пълна глупост. един в сервиз за електроника ме убеждаваше че скъпите били хубави но ме съмнява!
                              иначе варианти има:
                              http://loudlink.eu/webshop/loudlink-...-aux-p-21.html

и за Ай-под:
                              http://www.incarmart.com/Items/CTAAR...Unit%20Adaptor
                              и с двете си запазваш оригиналното ЦД и контрола от волана (за първото май не съм много сигурен)

някой ако има впечатления да помага!!!
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Working...
                              X