Известие

Collapse
No announcement yet.

FM Трансмитер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами ако е толкова заради контрола от волана има доста CD-та които не е проблем това.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

С loudlink-a си запазваш контролите от волана, той просто лъже че там има закачен ЦД чейнджър, и ИЦС-а на колата си го управлява като ЦД.
      За съжаление за моята Либра не става иначе веднага бих инвестирал.
      И аз имам един тренсмитер в жабката.
      Без вградена памет е - но има SC/MMC и USB входове.
      Не ме кефи, а и по странно като го държах в слота за запалка който ми е под подлакътника (има захранване само на контакт , идеално става и не се вижда изобщо) ми се пускаше задната чистачка при стартиране на двигателя и то не всеки път.

Ако някой го иска 10 лева и 1 бира
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Loudlink-a и той не е много стока, а ей такова чудо http://www.xenon-bg.net/xcarlink/alfa.shtml съм слушал в Голф-номер-четири и свири перфектно.
        166 2.4 JTD

Comment

И тези съм ги гледал, никой не предлага вариант за Либра с ИЦС без навигация.
          Лоудлинк предлагат само за модела с нави.
          Много ме е яд.
          Мразя аудио ЦД-та ( ама много )
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

момчета и ако има момичета предлагам ви като решение на проблема с музиката Pioneer DEH-4000UB.
            има си всичко USB/MP3/AUX/ изход за суббуфер и е на прилечна цена 250,00лв. в ТехноМаркет.

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
              Loudlink-a и той не е много стока, а ей такова чудо http://www.xenon-bg.net/xcarlink/alfa.shtml съм слушал в Голф-номер-четири и свири перфектно.

защо пък да не е стока??? би трябвало звука да идва от самото ЦД, а не от това устройство, то е само четец.
              Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Аз си купих такава за 55 лева немска с гаранция една или две години от Метро и си слушам MP3 от замундата на воля, не искам да си смням касефона, Pioner е, с четири колони, по 35 В, а в къщи имам много хубав триглав дек с който мога да си правя и касети, та за мен си заслужава.Звука е много добър, има 12 някъде честоти които можеш да избираш,
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

добре де аз ли ще съм първия, който ще си поръча XCarLink iPod Adapter??? никой ли не е пробвал някой от нещата??

Comment

човече, ако имаш акаунт от е-бея....може и аз да се включа...
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      човече, ако имаш акаунт от е-бея....може и аз да се включа...
                      е нямам! но не е проблем да направя! аз обаче мислех да поръчам това www.xcarlink.bg . какво мислиш?

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        С loudlink-a си запазваш контролите от волана, той просто лъже че там има закачен ЦД чейнджър, и ИЦС-а на колата си го управлява като ЦД.
                        За съжаление за моята Либра не става иначе веднага бих инвестирал.
                        И аз имам един тренсмитер в жабката.
                        Без вградена памет е - но има SC/MMC и USB входове.
                        Не ме кефи, а и по странно като го държах в слота за запалка който ми е под подлакътника (има захранване само на контакт , идеално става и не се вижда изобщо) ми се пускаше задната чистачка при стартиране на двигателя и то не всеки път.

Ако някой го иска 10 лева и 1 бира
                        Ще даваш или искаш
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Аз си купих такава за 55 лева немска с гаранция една или две години от Метро и си слушам MP3 от замундата на воля, не искам да си смням касефона, Pioner е, с четири колони, по 35 В, а в къщи имам много хубав триглав дек с който мога да си правя и касети, та за мен си заслужава.Звука е много добър, има 12 някъде честоти които можеш да избираш,
                          Аз го имам същия и още си го слушам в Алфи.Вярно е,че свири по-добре от СД-то.Звука му е перфектен!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз сложих на моя плеар еи такъв адаптър http://www.pioneer.co.uk/uk/products...100/index.html и сам супер доволен. А вече за качество на музиката си зависи от качеството на МП3-та която сам записал
                            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                            sigpic
                            http://vbox7.com/play:884c5234
                            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Аз съм с такова "нещо" и спокойно мога да ви кажа,че качеството е отлично.Чува се "шум" само м/у песните,докато няма никакъв друг звук.
                              Un Amore Grande!
                              Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
                              Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
                              http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

пичове никой не може да ме убеди че FM трансмитера или касетката имат по-до бро качество, не ставайте смешни. Това с трансмитера е евтин компромис на качеството! абсолютно не си заслужават парите, освен ако не сте свикнали да слушате радио и у вас имате само радио-точка....NO OFFENSE!!!

Comment

Working...
                                X