Известие

Collapse
No announcement yet.

Колонки за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колонки за 147

Здравейте колеги, наскоро си смених фабричните колонки на 147 цата с Hertz DSK 165 само, че нещо не съм доволен от звука. Фабричните който не бяха Bose свиреха по-добре. Ако можете дайте идей за някой колонки на 16,5 с по-плътен бас за към 250лв.
    Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
    sigpic

Ами, ако може да си намериш от някоя морга колонки БОСЕ няма да сгрешиш...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Продаваш ли Hertza ?
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщение
        Здравейте колеги, наскоро си смених фабричните колонки на 147 цата с Hertz DSK 165 само, че нещо не съм доволен от звука. Фабричните който не бяха Bose свиреха по-добре. Ако можете дайте идей за някой колонки на 16,5 с по-плътен бас за към 250лв.
        Аз съм се спрял на Магнат Car Fit 216.
        Стойностите са 32 - 24 000 kHz, което означава, че биха имали по-плътен бас.

А колкото точно до този Херц, на мен ми препоръчаха по-високия клас, но цената е близо 300 лв. за предните и още толкова за задните врати.
        sigpic

Comment

отиваш в Техномаркет и казваш ,че искаш трилентови Pioneer-ки те са около 250лв. взимаш едно стъпало Thunder за 100-130лв. и забравяш има да думка малииииииииииииии.Т`ва в корса с две врати само да знаеш какво прави,аз на буса скоро ще слагам такива.Няма да сбъкраш вервай ми.

Comment

По принцип колонките е желателно да са компонентни. За мощност скоро ще си слагам Alpine CDA-9884R и не мисля, че ще има проблем и без усилвател да си свирят.
            sigpic

Comment

колега смени си първо CD-to и тогава пробвай колоните,щото аз съм супер доволен от тоя модел на херц но 13см.имах ги на предишната кола.твоята 147 с 3 или 5 врати е?ако е с 3, кажи как успя да си смения задните, че ми е голям проблем!
              147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

колата е с 5 врати. За колконките мисля, че може и да е от филтрите. Смятам да ги махна да видя какво ще стане, защото оригинално няма такива пък оригиналните колонки са си пак компонентни.
                sigpic

Comment

отговоря на въпроса според мен се казва Инфинити basslink, малка компактна много мощен активен субуфер... взима се сигнал от колоните...после музиката сватба...
                  Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

И аз изчетох доста информация затова кои колонки биха паснали най-добре на мястото на оригиналните в 147 , без да се налага слагане на услилвател.
                    Ценовия диапазон,в който реших да търся беше 75лв-85лв за комплект с размер 16.5mm
                    Оказа се,че Hertz от година вече се произвеждат в Китай,а единствената добра алтернатива според мен е ето този модел на pioneer(не че и те не са китайски).Поне характеристиките са задоволителни.

http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=6829

Акакво ще кажете за италианските Target ?

http://www.targetaudio.it/prodotti.p...38&category=28
                    Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 15:26.
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                    http://www.family-sozopol.com/

Comment

За баслинка съм съгласен, както и за баспро на JBL. за сега ще търся решение с филтрите и изолация с Dynamat
                      sigpic

Comment

пробвай с DLS свирят доста по ниско и вярно

http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_723
                        Last edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 13:40.
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

май вече има победители за колонки PIONEER TS-E170Ci
                          sigpic

Comment

май вече има победители за колонки PIONEER TS-E170Ci
                            Добър избор!
                            С усилватели ли ще ги храниш или само с ЦД-то?
                            Кажи после какъв звук имат.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                              Добър избор!
                              С усилватели ли ще ги храниш или само с ЦД-то?
                              Кажи после какъв звук имат.
                              Mисля, че с Алпайнчето няма да има проблем ама ще кажа като изляза от финансовата криза за тоя месец
                              sigpic

Comment

Working...
                              X