Известие

Collapse
No announcement yet.

Кутии за бас каса

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

VFTI Брехх и какви са тия плоскости по 100лв. едната че никой не се е сетил до сега от CAT (car audio team ) и ЕММА че да ги ползват??? Сигурно е нещо супер извънземно ? Разработка на НАСА?
    Аааааа а пайнерите са най-"разцепващите" говорители...

Първо колега имах предвид че един лист е около 100лв., а той е доста голям така че може да направиш и повече туби,вярно по скъп е но разликата в звученето е друга.Второ колеги не искам да се правя на разбирач,но с едно приятелче сме правили какви ли не туби ,за 12'' най малко 75 литра трябва да е отворен обем,смятал съм го и на програмата и най добре свири.и най важното съм ги тествал.Mоята басскаса е 82литра правоъгълна измерена на програмата с колона пайнер от 150лв. и усилвател audison мога да кажа че в моята алфа разцепва но това си е лично мое мнение,не казвам че моето мнение е най право,просто искам да помогна на колегата...който има други мнения е с правото си да ги каже
    Last edited by adrian07; d.m.y г., 11:29.
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic

Comment

Колега не си разбирач...И това ни стана ясно

Няма общовалидни данни за КУТИЯТА според РАЗМЕРА на говорителя...За това да кажеш 75литра е било минимума за 12" или НЕ можеш да смяташ или просто си многооо заблуден колега

Моляте да ми дадеш тази програма, която смята минималния обем за ВСИЧКИ 12" говорители?!?

Не се заяждам, колега но просто говориш големи глупости

Горе дадохме точен и ясен отговор на колегата , какъв обем би бил подходящ за този 12" пайнер, доста хора са с този пайнер и доста хора са с кутии с този литраж... Аз лично знам и какво става с повече литри, а именно "мазало" в буквален смисъл замазване...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

колега за повечето 12" ки където им вкарвах параметрите излиза обем не по малко от 70 литра ,значи пробвал съм херз пайнер jbl i magnat i др. и при всички излиза обем не по малко от 70 литра.както казах не съм разбирач и не се имам за такъв ,но съм пробвал други обеми,но за 12 ките където съм ги пробвал най добре беше около 80 литра ....,плус това имам един приятел който има мноогоооо яка музика в неговата кола и неговата туба е измерена перфектно,но нали ти казвам аз не искам да спорим с никой просто си казвам кво съм направил аз.....

Comment

Първоначално публикувано от adrian07 Покажи съобщение
          колега за повечето 12" ки където им вкарвах параметрите излиза обем не по малко от 70 литра ,значи пробвал съм херз пайнер jbl i magnat i др. и при всички излиза обем не по малко от 70 литра.както казах не съм разбирач и не се имам за такъв ,но съм пробвал други обеми,но за 12 ките където съм ги пробвал най добре беше около 80 литра ....,плус това имам един приятел който има мноогоооо яка музика в неговата кола и неговата туба е измерена перфектно,но нали ти казвам аз не искам да спорим с никой просто си казвам кво съм направил аз.....
          демек - нищо не си направил 12'' говорител сложен в 80 л обем свири като на безкраен монитор - получава се абсолютно мазало за това че ги смяташ на програма - ами то програмата може да те лъже колкото си иска - особенно като не знаеш какво правиш
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

А твоя приятел като му е толкова "Яка" музиката чувал ли съм го? Каква кола кара поне...

Кажи му да заповяда на 22 март в Неделя на писта Дракон за да си свери 80литровата каса с 20-30 доста сериозни музики...

Горе за мазалото и литрите и колегата Гигов потвърди....Няма какво повече да се обяснява Аз всъщност заради това се отказах да пиша в този форум, защото все някой се опитваше да ме убеждава в неща, които не са вярни..неща на които отговорите съм им намерил преди 5-6години

Това е аз друго нямам какво да кажа.

Ако автора на темата реши, да сподели какво е решил и дали си е взел "бас каса" и дали е доволен
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

мисля и аз да не пиша повече по този форум , че обадя ли се и веднага е станало мазалото ,обаче не смятам че е в мене проблема - просто много измислици се пишат тука , а аз май много се паля на тая тема
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Колеги моята цел не беше да се заяждам ,сигурно не съм прав,но целта на колегата беше за инфо..

пс:а за приятелчето с яката музика кара бмв 3 от старите.... и не съм казал че има най яката музика,казах че в перник има най силната музика.
                Last edited by adrian07; d.m.y г., 23:55.

Comment

Ами колеги да Ви кажа малко тапо се получи и в 90% от случаите осирате темите.
                  Другото което е аз питам за конкретно нещо, а не дали е хубав говорителят и незнам си какво, за тия пари толкова все пак е цена качество а не най-яката музика.
                  И може и да си член на форума, но не мисля че имаш правото да се заяждаш с другите Колеги дали своето мнение.
                  Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

виж какво тук никой не се заяжда - опитваме се да ти помогнеме , но след като мислиш че се заяждаме ,а не ти помагаме с това че доста народ се опитва да дава съвети - чули нердочули -пробвали недопробвали нещо -някой от нещата не до там верни с това което се кава и пише аз лично спирам да пиша в тая тема каквото и да е - оправи се сам -Успех

Comment

на кутията на говоритела си пише колко литра да е обема
                      специално на неговата е между 39-45л(по памет,4е моята я изхвърлих),но не е нищо особедно този бас
                      даже ми омръзна вече ама друг едва ли ще взимам
                      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                      Продавам Алфи на части!

Comment

Колеги моята цел не беше да се заяждам ,сигурно не съм прав,но целта на колегата беше за инфо..

пс:а за приятелчето с яката музика кара бмв 3 от старите.... и не съм казал че има най яката музика,казах че в перник има най силната музика.
                        туй тряя да е Явор нали...момчето има 60% загуба на слуха заради тая музика междудругото
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

аха

Comment

между другото продавам една кутия за бас каса ако някой го интересува http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33180
                            Alfa Romeo 155 1.7 TS '95 - вече бивша ...

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33189

155 2.5 V6
                              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Малейййй.Толкова глупости на едно място не бях срешал скоро.Едно е теорията и желанието-друго практиката.Стара истина е:по-голям обем-по ниски честоти.Да ама буфера не свири,а бумка на вънка и включва само алармите.Това е за друг форум и искам да ме разберете правилно.Пича от Лом е приятел на сина ми и цените не са тия,които се посочват.Момчето си държи на името и се ин тересува какъв гооворител имате и каква кутия да ви предложи.Някой се опита да изкара 200% печалба,а това не е SMART.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X