Известие

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане Blaupunkt USB Bluetooth Interface

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    А дали ще успеем да го подкараме в 159,мнооо ми се иска да имам Блутуут

Мен не ми е много от полза, щото не живея толкова много в колата.

Само да ти споделя, че както USB-то има проблеми с песните, така и bluetooth-а има проблеми.

Не всеки път се връзва с телефона, понякога се налага да го добавям наново, имало е случаи когато е вързано а не прехвърля на говорителите.

Не съм пробвал с друг телефон, но малко ме съмнява да е от него.

Ама пък е удобно да го е*а!
    Звънне телефона и музиката спира

От към звук малко шуми и трябва да затвориш прозорците. Лятото си е малко тегаво
    I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
      Мен не ми е много от полза, щото не живея толкова много в колата.

Само да ти споделя, че както USB-то има проблеми с песните, така и bluetooth-а има проблеми.

Не всеки път се връзва с телефона, понякога се налага да го добавям наново, имало е случаи когато е вързано а не прехвърля на говорителите.

Не съм пробвал с друг телефон, но малко ме съмнява да е от него.

Ама пък е удобно да го е*а!
      Звънне телефона и музиката спира

От към звук малко шуми и трябва да затвориш прозорците. Лятото си е малко тегаво
      И аз над това се замислям,дали ми е толкова нужно,ма незнам засега-ще решаМерси на всички за отговорите
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Искам да попитам дали този блауоункт ще стане на моито касетофонче
        Attached Files
        sigpic
        Alfa Romeo GT JTD 16v `04
        Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
        Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
          Искам да попитам дали този блауоункт ще стане на моито касетофонче
          Да, юнитът ти е MID и управлява CDC
          Виж, че имаш пинове под синята тапа (букса) - на нейното място трябва да включиш ченджър, x-carlink или въпросния Блаупунк.
          sigpic

Comment

благодаря ти колега сега го взех ще му сложа ъпдейта и утре ще го свързвам
            sigpic

Comment

благодаря ти колега сега го взех ще му сложа ъпдейта и утре ще го свързвам
              Честито и успех, колега
              Пиши после как работи и т.н., защото в някои случаи има казуси с тях.
              sigpic

Comment

Благодаря и така неска бая се озорих докато оправя кабелите под корите но ги оправих. зора беше самата джаджа. Още снощи свалих новия софтуер от тук http://www.blaupunkt.de/index.php?id=846&L=0
                и свалих това Software Update 8B27 (НСИ 1,4 MB)
                на флашката сложих ПДФто четирете текстови документа и сетъп-а. и го пробвах по описания начин, но не стана пише си чейнджър и това е. та искам да питам като се включи касетофона, на радио ли като е да почвам да натискам синйото копче или в някакаф друг режим. някъде бъркам. иначе качестовото ми хареса но някой път флачи. песните се са една след друга. не може да пускам следваща на папка по 1 песен само пуска и ей такива нормални работи за този софтуер за джаджата. също искам да питам като махнах щарената букса имаше на нея само един кабел за какво е. поздрави
                sigpic

Comment

Сменяш сорса на чейнджър, задържаш ПТТ-то, изключваш и пак включваш.
                  Щом си пробвал по описания начин, няма да пиша че сетъпа трябва да е в папка блаупункт

Това с песните се оправя като сменяш папките.
                  И на мен ми го прави тоя номер. Пускаш микс ОН преди да започнеш да сменяш песни и няма грижи.

Кабела и аз го имам, нямам идея за кво е.

Ако не е тайна да споделиш кое къде сложи из колата, че ми е интересно (микрофона, бутона, кутииката...)

Comment

май го направих но не съм сигурен, и така направих процедурата първия път изписа на кесетофона 00:00, втория път изписа 59:59 следващите 10 изписа CD 1 и след 5 сек изписа CD 01 по в дясно на дисплея. после се сетих да дам на контакт и пак така но на дисплея над волата изброи от 1 до 6 и споел 99 на СД 1 и така си стой после го изключих и пак го включих и така си стои на двата дисплея без нищо друго. на ID фаила в флашката пише SW-VER: 8B27. за да го направя на MIX режим трябва да сложа в папката текст фаила MIX ли? като свалих ZIP фаила там няма такава конфигурация, има BSC MD TXT universal. иначе микрофона го сложих над ключа точно, на кората доло десния винт има малка дпчица и от там изкарах кабела, УСБто и бутона под жабката има процеп и от там ги изкарах, бутона го слових под запалката а УСБтито си го оставих там в процепа от бутона кабела го напъках под корите да не старчи кабела, за мен важното е да не са виждат кабели пък микрофона няма го ползвам но да има. ако искаш ще ти снимам да ги видиш
                    sigpic

Comment

MIX се пуска от самото радио. В режим changer 5цата е MIX(shuffle)
                      Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

ох, да верно много съм загубен Аз пак да си питам малко , тъй като слушам повече хаус и слагам сетове в флашката, пък като запаля колата и сетовете почват от начало, та има ли начин да си почват от там от където съм загасил колата.
                        Поздрави
                        sigpic

Comment

По принцип трябва да почва от там откъдето е изключено, ама зависи от настроението на кутииката

Comment

след няколко седмично ползване установих че тая джаджа наистина е доста своенравна и си прави квото си иска. най големия дерт е че сутрин като дам на контакт, песните почват завлачено, а като запаля нищо не иска да тръгва. включвам изключвам кастофона и нищо, трябва 3 пъти да загася колата и отново да я запала за да тръгне
                            sigpic

Comment

след няколко седмично ползване установих че тая джаджа наистина е доста своенравна и си прави квото си иска. най големия дерт е че сутрин като дам на контакт, песните почват завлачено, а като запаля нищо не иска да тръгва. включвам изключвам кастофона и нищо, трябва 3 пъти да загася колата и отново да я запала за да тръгне
                              Защо не го рекламираш?
                              Според мен не е нормално да прави така.
                              Поне моят X-Carlink за повече от година не е правил подобни неща, тръгва от мястото където е спрял и т.н.
                              Надали Блаупункт ще направят подобна простотия да пуснат дефектен интерфейс.
                              То май затова е толкова евтино ако принципно всичко е наред
                              sigpic

Comment

От това което прочетох в alfaowner форума, няма грижи с микс режима при по-късните фабрични модели.

@Dodo 155 - Интересува ме xcarlink-a дали чете WAV.
                                В сайта има доста ограничена информация.
                                Също и колко голяма флашка си му пускал.

EDIT - Намерих инфото, но не пише, че поддържа WAV. Ако не ти е в тежест да провериш дали все пак ще го просвири?
                                Last edited by georgievd; d.m.y г., 02:06.

Comment

Working...
                                X