Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко инфо за аудиото в 156 фейслифт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко инфо за аудиото в 156 фейслифт?

Видях една 156 с вътрешен фейслифт в автоморга и забелязах, че говорителите са Bose. Та въпроса е - има ли и отзад на кората елипси Bose стандартно? И дали оригиналното ми (аз пак съм с вътрешен фейслифт) CD Blaupunkt може да захрани всички 6 ( смятам евентуално и задни елипси ) говорителя? Доколкото четох из нета при Bose изпълнението се вгражда CD Clarion, но информацията която намерих е малко противоречива!

P.S. Последен въпрос - според вас 120 лева за всички говорители в купето приемлива цена ли е или мога да сляза по-ниско?
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Ако са висок клас-да! Провери цените по модели и готово ще направиш съпоставка. но го спазари на 100 кинта за всичко и си готов. Все пак са слушани и състоянието им е неясно...и да пишеш после кво е станало
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
      Видях една 156 с вътрешен фейслифт в автоморга и забелязах, че говорителите са Bose. Та въпроса е - има ли и отзад на кората елипси Bose стандартно? И дали оригиналното ми (аз пак съм с вътрешен фейслифт) CD Blaupunkt може да захрани всички 6 ( смятам евентуално и задни елипси ) говорителя? Доколкото четох из нета при Bose изпълнението се вгражда CD Clarion, но информацията която намерих е малко противоречива!

P.S. Последен въпрос - според вас 120 лева за всички говорители в купето приемлива цена ли е или мога да сляза по-ниско?
      И аз бях пред същата дилема преди 2-3 месеца
      Само че ми обявиха цена 100лв в моргата за 4-те говорителя + бас бокса в багажника,задължително ти трябва и той,понеже доколкото знам там има малко усилвателче за говорителите.
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Имам един въпрос, който не е съвсем по темата: - Дали на всички кори отзад има отвори за елипси? Опитах се да махна декоративната решетка, но ме е страх да напъвам много, за да не я разскъсам, че е покрита с плат. И изобщо дали може да се очаква да има прекарани кабели за там? Колата е 1,9 Jtd '99. Благодаря!
        Last edited by Kamen666; d.m.y г., 15:59.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Имам един въпрос, който не е съвсем по темата: - Дали на всички кори отзад има отвори за елипси? Опитах се да махна декоративната решетка, но ме е страх да напъвам много, за да не я разскъсам, че е покрита с плат. И изобщо дали може да се очаква да има прекарани кабели за там? Колата е 1,9 Jtd '99. Благодаря!
          Не на всички има
          Кабели също няма да има,щом нямаш дупки
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Само че пропускате баса и и усилватиля на Босе
            Не се вгражда Кларион - тия в нета ги застреляй
            А за цената - провери колко струва системата на Босе като опция за вграждане
            Аи още един пиниз - за да работи правилно трябва да се разберат със свирката отпред - а далеч не всички модели са съвместими
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз имам едно питане. Къде се монтира субвуфера на bose, че на един познат джамбазите са опоскали цялата музика от нея - включително и говорителчетата.
              Благодаря!
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

В багажнико! Доколкото съм виждал над левият калник!
                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:19.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Мерси колега!
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                  X