Известие

Collapse
No announcement yet.

Потенциометър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От падане такъв дефект трудно ще се получи. Все едно.
    Ако правилно съм видял на снимките, има 3 писти проблемни. Мери ли ги дали наистина са прекъснати?

Зачисти солдер маската с макетно ножче докато отдолу се покаже мед. После с малък поялник направи по едно мостче с тинол в/у зачистеното място. Ако само там е прекъсването, би трябвало да тръгне.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Помня, че предишния собсвеник беше казвал,че бебето му си играло с него....

А случайно някой ще може ли да ми каже сервиз по електроника, че техническите способности не са ми на такова ниво, а и поялника ми е твърде голям(размера е важен :Д:Д , но да е малък)

Comment

Далече си ми, иначе бих ти го направил

Във всеки един сервиз за електроника ще се справят с такава повреда.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Може и по-лесно отколкото с поялника. Електропроводящ лак се казва магията. Аз тамън вчера си взех, че ми трябваше - 13 лв е шишенцето. Мажеш където трябва да направиш контакт и си готов.
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Може и по-лесно отколкото с поялника. Електропроводящ лак се казва магията. Аз тамън вчера си взех, че ми трябваше - 13 лв е шишенцето. Мажеш където трябва да направиш контакт и си готов.
            Супер, ама като го намажа няма ли да се съединят трите писти ?

Comment

една по една колега,иначе лошо едната е +5 а другата маса.познай
              alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
              alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                една по една колега,иначе лошо едната е +5 а другата маса.познай

E с клечка за зъби ли да го нанасям Ще стане ли ? Те са една до друга на снимката се вижда, съм увеличил супер мн, иначе са мн близки. Няма значение ще потърся някой сервиз и ако е на същата цена горе долу, ще оставя те да ми го оправят

Comment

Принципно в шишенцето си има четчица с която се нанася. Ако ти е много дебела винаги може да използваш по-малка. Иначе и с клечка за зъби може. Може с каквото ти хрумне стига да ти е удобно за работа. Аз на един лентов кабел на който с лупа трудно се виждат пистите (пък какво остава за разстоянията между тях) с карфица съм нанасял.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Принципно в шишенцето си има четчица с която се нанася. Ако ти е много дебела винаги може да използваш по-малка. Иначе и с клечка за зъби може. Може с каквото ти хрумне стига да ти е удобно за работа. Аз на един лентов кабел на който с лупа трудно се виждат пистите (пък какво остава за разстоянията между тях) с карфица съм нанасял.
                    Eми дано стане.Ще потърся тези дни и ще се пробвам.

Comment

Първоначално публикувано от rosboy23 Покажи съобщение
                      Eми дано стане.Ще потърся тези дни и ще се пробвам.
                      Ако не си намерил каквото трябва ела при мене и ще ги запоим тея писти.... Пиши на лични и тн...
                      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Проблема е решен, 7 писти запоени и всичко работи. Огромни благодарности на Мимо Узунов. И човече кажи колко ти дължа не ми е удобно така, все пак ми направи огромна услуга !!!

Comment

Working...
                        X