Известие

Collapse
No announcement yet.

Ъпгрейд от нормалното аудио към Bose 156 FaceLift

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
    Колегата Владо(Dodo155) преди няколко дни завърши успешно BOSE трансплантацията, така че той е вашия човек
    Аз нищо конкретно не съм направил
    Техният човек е Ники, който успя да трансплантира всичко супер успешно и сега ми кънтят тъпанчетата
    Евала на Ники - направи всичко заводски (кабелаж, монтаж и т.н.), както и на Тони (Mury) - без него нямаше да стигна до Ники и да приключим сагата
    sigpic

Comment

босе

Колеги нчкои може ли да ми каже босето от каде взема сигнал понеже моето СД е хай и няма линеен изход отзад а е свалено от босе система
      да не би усилватела да е с хай вход

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Би трябвало да ти свърши работа
        Attached Files
        Last edited by RangeUser; d.m.y г., 05:05.
        156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
        Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщение
          Би трябвало да ти свърши работа

Благодаря колега точно това ми трябваше

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Здравейте колеги,имам следния проблем,намерих си един усилвател и субуфер Босе от Ланчия Либра и реших да го сложа на Алфата.Вързах всичко по схемата която е дал ''RаngeUser'' ,но субуфера и колоните свиреха по слабо от слушалки,когато усиля касетофона няма никаква разлика,явно в момента услватела е намален и касетофона не го командва.Сигнала взех от касетофона с кабел 2 на 2 чинча.Някой може ли да ми каже как да го вържа така,че когато усиля касетофона да се усили и усилватела?
            Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

а аз да попитам от Ланчията размерите на босето същото ли е като на 147 ?
              Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
              Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
              Alfa Romeo GT 1.8 TS
              Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение

Същите са колена на 147, 156 , либра са им иднакви говорителите

Comment

щото от ланчията по-лесно се намират
                  Благодаря
                  Alfa Romeo GT 1.8 TS
                  Yamaha R6

Comment

щото от ланчията по-лесно се намират
                    Благодаря
                    гледах ги в моргата в Драгичево и бяха еднакви там са по 30 лева бройката става дума за босетто ако те интересува пиши ми ЛЦ ще ти дам координати

Comment

Едно въпросче към по-запознатите. Възможно ли е на обикновена 156 от 98 година да се сложи Босе, било то от 156 или 147, какви са възможните пречки и според вас ще пасне ли буфера в багажника на 156-та?
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

три страници с коментари,но никъде нищо конкретно къде и как се връзва ....
                        Alfa Romeo GT 1.8 TS
                        Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                          Същите са колена на 147, 156 , либра са им иднакви говорителите

Не, колоните от либра не пасват на 147/156

Правилната и детайлна схема я има в аутодата за 147.
                          Сигурно и за 156 е същата, не съм гледал.
                          Attached Files
                          ex - 147 16v multijet

Comment

Колеги , аз опитах да си сложа Босе на 147-цата , мислех че е плуг и плей , но уви не е точно така. Трябва ми малко помощ от вас и ще напиша подробна тема как става със снимки. Сложих колоните във вратите и прекарах кабелите от отпред до отзад , монтирах и тубата в багажника, но тук ударих на дърво. Значи ситуацията е следната - от СD-то тръгва букса - изход към колоните с 8 пинова букса , но на усилвателя при тубата входа е с 9 пинова букса. До колкото разбрах от друга тема 9тия пин е + от сd-то който дава 5V ток.Но от къде да го хвана този + и как да извадя сd-то. И не разбрах усилвателя от къде взима сигнал или увеличава всеки един от 4те канала по отделно. cd-то ми не чете mp3, колата е 2004 година. Дали трябва да сменям и cd-то? Не ми се карайте , бос съм на тема аудио и окабеляване.

Comment

Хващай и чети внимателно темата от началото.
                              Прочети и тази:
                              http://www.alfaowner.com/Forum/ice-a...fit-guide.html

Накратко схемата е следната - оригинално сиди-то захранва 4те колони.
                              При Босе-то - сигнала от 4те колони влиза в усилвателя и от там към колонките и басчето.
                              ex - 147 16v multijet

Comment

Добре де тогава ей тая джаджа какво:http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...-/370833976003 прави освен да променя от 4 на 2 ома ?Щото и аз смених всичко с босе само баса и усилвателя не съм сложил още но май ще има драми.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
                                X