Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с окабеляването ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с окабеляването ?

Здравейте Колеги ! Имам един проблем ,свързан с новата ми музика .. Закачих усилвател и към него съм боднал 2 елипса LG ,до тук добре .. усилвам сд-то да речем на 12 и няма никакъв дерт, елипсите си свирят .. обаче усиля ли малко музиката от сд-то и спират да свирят ..
    Значи мен ме съмнява, че не дава хубава маса .. вързвах я къде ли не, но проблемът си остава .. Къде да вържа масата (че един болт няма в тоя багажник) ?
    Алфа 156 1.8 16в ТС

Съмнявам се да е маса....
    А колкото до багажника,над кората,където ти е плафона,има идеално място за вързване на маса
    Какви кабели си пуснал до усилвателя?
    Какъв е усилвателя ?
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

закъсяваш някъде - провери си връзките от усилвателя до говорителите , и най-вече клемите на самите говорители
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

според мен на входа на усилвателя му идва височко нивото от цд-то.
        точка

Comment

При по-висок товар поради лощо окабеляване ти пада напрежението за това ти гасне усилватела. Какви са кабелите къде си ги вързал? Масата трябва да ти е много силна както и другия силов кабел. Дойде ми и друго на идея ако си с Thunder напримерно, и имаш късо на изхода ще ти свири до известна степен и след това като усилиш ще ти се задейства защитата. Трябва ни просто повече информация за да ти помогнем
          Last edited by yolimtx; d.m.y г., 23:03.
          SPL AUDIO TEAM MOHTAHA

Comment

Колегата,откакто пусна темата не се е вясвал....работата отива към ключ
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
            X