Известие

Collapse
No announcement yet.

Максимална дълбочина на монтаж - предни говорители за 156ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Максимална дълбочина на монтаж - предни говорители за 156ца

Здравейте колеги,

От известно време се опитвам да намеря тази информация и никъде не я намирам. Конкретно - колко максимално дълбоки говорители може да се монтират на предните врати на 156цата?

Въпроса възникна защото планирам да си купя Hertz Hi-Energy HSK 165, които са с дълбочина на монтаж 69мм. Едни баш-майстори ми казаха, че не могли да се съберат тези колони и трябвало да се дълбае във вратата. Малко ме притесни това и съответно питам. Някой пробвал ли е да слага тези или колони със сходна дълбочина на 156цата? Някой дълбал ли си е вратата за да ги вкара вътре?
    Alfa Romeo 156 2.0TS
    Alfa Romeo 156 1.6TS - ex.

Първоначално публикувано от flame2009bg Покажи съобщение
    Здравейте колеги,

От известно време се опитвам да намеря тази информация и никъде не я намирам. Конкретно - колко максимално дълбоки говорители може да се монтират на предните врати на 156цата?

Въпроса възникна защото планирам да си купя Hertz Hi-Energy HSK 165, които са с дълбочина на монтаж 69мм. Едни баш-майстори ми казаха, че не могли да се съберат тези колони и трябвало да се дълбае във вратата. Малко ме притесни това и съответно питам. Някой пробвал ли е да слага тези или колони със сходна дълбочина на 156цата? Някой дълбал ли си е вратата за да ги вкара вътре?
    Ето тези Херцове http://www.avitel-bg.com/for_the_mob...akers/ecx_165/ се опитах да монтирам на 156цата и резултата беше отрицателен колега
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мерси! Явно няма да са херцове.
      Alfa Romeo 156 2.0TS
      Alfa Romeo 156 1.6TS - ex.

Comment

не би трябвало да е много голям проблем -може би ще трябва да се позакриви ламарината на мястото на отвора за говорителите под кората
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Здравейте колеги,

Опира конуса на говорителя отстрани в ламарината за която е хванато пласмасовото гнездо. С пилене може и да стане. Иначе на дълбочина нямат проблем.
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Здравейте колеги,

колега аз съм с такива херцове и не дълбаеш нищо http://caraudiosecurity.com/shop/pro...s_id/6724.html
            ЕСК 165 S те са слим и влизат перфектно
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

За да не пускам нова тема искам да попитам тук.Вчера си купих СД за колата ,защото като я купих нямаше никакво.Оказа се,че предните (май фабрични) говорители свирят доста добре,и ето къде идва питането.Съвсем случайно разбрах ,че имам и говорители в задните врати,но те се чуват много по-слабо от предните.Въпроса ми е нарочно ли са настроени така или просто са заменени с някакви по-слаби?Между другото те не са свързани към предните,защото като задам настройка от СД-то да свирят само задни се чуват ,но много слабо.Дали са настроени нарочно така,че с едни елипси отзад да се получи някакъв съраунд ефект?
              Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

За съжаление са същите като предните, просто така се чуват. Ако сложиш елипси без задни е по-добро решение - поне ще има нещо като бас Ако сложиш и задни и елипси е много вероятно плейъра да се окаже слаб /поне при мен е така/ и да ти трябва усилвател.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Ясно просто се чудех дали мога да ги използвам някак.
                  Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

Първоначално публикувано от darad Покажи съобщение
                    За да не пускам нова тема искам да попитам тук.Вчера си купих СД за колата ,защото като я купих нямаше никакво.Оказа се,че предните (май фабрични) говорители свирят доста добре,и ето къде идва питането.Съвсем случайно разбрах ,че имам и говорители в задните врати,но те се чуват много по-слабо от предните.Въпроса ми е нарочно ли са настроени така или просто са заменени с някакви по-слаби?Между другото те не са свързани към предните,защото като задам настройка от СД-то да свирят само задни се чуват ,но много слабо.Дали са настроени нарочно така,че с едни елипси отзад да се получи някакъв съраунд ефект?
                    Заблуждаваш се! Еднакви са си и еднакво си свирят, просто отпред имаш и пищялки и така ти се струват че свирят повече, но не е така
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                    X