Известие

Collapse
No announcement yet.

Car PC за Alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
    Колега, като я свалиш и решиш да я продаваш можеш да ми се обадиш...аз търся такава за един друг проект
    Ако всичко, което съм планирал се получи ще говорим по този въпрос задължително!!!
    А относно електродите ще пробвам утре, но много ме съмнява да стане А иначе да попитам какъв е принципа на демонтаж на тези устройства?Четох, че въпросните скоби(от тел, кабел и т.н.) се напъхват навътре докато изщракат, а после се издърпва всичко навън?!Така ли е?

Comment

Първоначално публикувано от Danio Покажи съобщение
      Ако всичко, което съм планирал се получи ще говорим по този въпрос задължително!!!
      А относно електродите ще пробвам утре, но много ме съмнява да стане А иначе да попитам какъв е принципа на демонтаж на тези устройства?Четох, че въпросните скоби(от тел, кабел и т.н.) се напъхват навътре докато изщракат, а после се издърпва всичко навън?!Така ли е?
      Така е да
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
        Оригинално ЦД съм свалял с елктрод , ако дупките са същите предполагам ще стане.
        Първоначално публикувано от Danio Покажи съобщение
        Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
        Така е да
        С електрод става!Изпробвано е и няма проблеми!
        Audi A6 3.0 TDI
        Infiniti FX35

Comment

Не знам навигацията дали има изход за чейнджър, но при мене с фабричното CD, може да се изкара AUX. Проблема е че изключва самото CD и не може да го ползваш. Не би ми липсвало, ама и при мене има малко пречки.

Аз бях тръгнал да правя подобно нещо, верно с малко по малък дисплей, но пак с Win CE 6.

Външната навигация я връзвам към CD-то, радиото си бачка, ако се налага да ме навигира - Igo Primo-то има вграден плеиър и може да се слуша музика докато работи.

Проблема при мене е, че като включа навигацията да се зарежда в колата и се чува едно пръщене.
          Още не съм измислил как да го разкарам.

Е...не е вградено както иска колегата, ама съм си спестил малко нерви, пари и преправяне.

Само се чудя това WiFi кога ще го ползва.

Ще ми е интересно да разбера като вържеш таблета какъв звук ще изкара.
          I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Working...
          X