Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика - GTV ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Музика - GTV ?

Искам добра музика в колатааааааааааа!!!Защо този автомобил има толкова ужасна акустика и не се чува добре?Какви са вариантите освен:-"Тояга" и други производни и защо поне това не и беше наред на тази "кочина" : ) ) )
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Че няма никакъв проблем относно озвучаването на GTV колега! Мога да кажа че музиката ми е доста сериозна точно в такава кола! Само че за целта се прощаваш с резервната гума или си я возиш зад някоя от седалките!
    Няма невъзможни неща! Иска повечко мислене и всичко става!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

А пък и за каква акустика говориш, купето не е кой знае колко по-малко от на която и да е друга кола хечбек примерно...
      За начало сменяш всички стандартни говорители с някакви качествени, защото стандартните в точно тази алфа са пълна скръб; за задните имаш доста варианти защото имат стандартна форма, ама предните са малко по-труднооткриваеми и са малко повече като цифри. Ако ти е малко и искаш бас, търсиш в търсачката тук и намираш темата от колегата b_angelov за тоива как си е направил сам бас... И действаш по задачи

Comment

Я кажете какви предни говорители да взема за GTV-to? По скоро размера ме интересува - иначе като марка преди бях доволен от Hertz !
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
          Я кажете какви предни говорители да взема за GTV-to? По скоро размера ме интересува - иначе като марка преди бях доволен от Hertz !
          5" x 7". За дълбочината - не се притеснявай. Мисля, че има достатъчно място.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Абе то и да няма достатъчно дълбочина, такъв размер си е рядкост така, че трябва да станат каквито вземеш
            От тия дето си ги харесал има перфектен модел с този размер (Hertz)

Comment

Намирам тези модели:
              http://www.avitel-bg.com/for_the_mob...akers/esk_570/

http://www.avitel-bg.com/for_the_mob...akers/hcx_570/

Koй от двата модела е по добър?
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Двукомпонентната система ми изглежда по-шукаритетна, но пък другата ще ти е по-елементарно свързването а и ще ползваш оригиналните високочестотни говорители на колата - единствения качествен компонент в заводската озвучителна система на гтв-то

Comment

Аз като се загледах видях , че тази черната е по добре - диапазона и почва от 48 Hz, a на другата от 60Hz. Не че са верно тези стойности , но посочени от един производител предполагат, че черната е по- добра. Аз говорители на вратите в момента нямам (слушам на задните говорители) трябва да проверя обаче дали пищялките са на място.

Comment

Working...
                  X