Някой може ли да ми даде информация относно цените на аудиосистемите Босе. Нови, на старо, колко ще струва поставянето, изобщо всичко свързано с това... препоръки за други марки аудио също са добре дошли.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аудио Босе - Цени
Collapse
X
-
В ebay има оферта за 190 лири втора употреба. Но предполагам че в България може да се намери и малко по евтино. А за поставянето му, мисля че и сам ще можеш стига да имаш прекаран кабел с букси до местата, където трябва да ги сложиш. За каква кола все пак става дума ? 147,156,ГТ ?
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеВ ebay има оферта за 190 лири втора употреба. Но предполагам че в България може да се намери и малко по евтино. А за поставянето му, мисля че и сам ще можеш стига да имаш прекаран кабел с букси до местата, където трябва да ги сложиш. За каква кола все пак става дума ? 147,156,ГТ ?
П.С.Иначе преди 3 месеца,продадох навигацията заедно с цялото Босе от 147-та за 350 лв.много хора се кумиха,и ми звъняха поне 10 човека след като я продадох
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment