Известие

Collapse
No announcement yet.

Некво' Neo и свързването му..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Некво' Neo и свързването му..

Такаам... имам едно питане

Харесал съм си от едно NEo Мп3/ USB/SD плеарче... Въпростното плеарче струва 50лв. и възпроизвежда горните формати, без дискове, и не е много грозно. Имайки предвид и добрата му цена би ми било идеално за да изхвърля касетофона и адапторната касетка.

Проблема е че това Neo НЕ е с евробукса отзад. Има си някаква негово букса и завършва с голи жици. Другия проблем или по скоро нормално нещо, е че моето окабеляване си е на евробукса, което ми дава свободата да си сложа което си искам ЦД или касетофон без нищо да режа и преправям, НО не и това НЕО за 50лв.

Има ли "женска" евробукса към която да вържа гадното окабеляване и после да си цъкна моята си евробукса към "женската". Тоест нещата да станат цивилизовано и нормално без рязане и преправяне....От много време искам да монтирам такава машинка и да махна адапторната касетка, ама само тази нужда от рязане и преправяне ме спира...

Някой да даде съветче и да удари едно рамо? А и този преходник ако случайно струва 30лв. пак няма смисъл, защото за още някой лев отгоре ще си купя нормално озвучение...

Тааа
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Евробуксата ти е 2-3 лева
    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
      Евробуксата ти е 2-3 лева

Ами аз евробукса към която си е вързано захранването и колонките си имам. Въпроса е към тази евробукса да се вкара друга букса, към която да вържа гадното Нео. Тоест трябва ми някаква "женска" "обратна" евробукса
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:20.
      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Въпроса е към тази евробукса да се вкара друга букса, към която да вържа гадното Нео. Тоест трябва ми някаква "женска" "обратна" евробукса
        Има .
        Продават се комлекти - мъжка и женска с кабелчета .

Както каза mboge 2-3-5 лв са .
        Виж в магазините за електроника най-често се намират .
        http://www.elimex.bg/
        Раздела за Авто електроника .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз питах в две квартални магазинчета и ме гледаха като стрелян заек...

Ще гледам да се разровя в този сайт, дано имат Многооо благодаря и пак ще пиша
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Аз питах в две квартални магазинчета и ме гледаха като стрелян заек...

Ще гледам да се разровя в този сайт, дано имат Многооо благодаря и пак ще пиша
            Венци ако имаш трудности в намирането...тичай в Конрад на 5-те

Comment

Това Нео ново ли е? Аз съм купувал преди доста време и си имаше евробукса в кутията. Освен сега да са минимизирали разходите.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Ще гледам днес да мина през КОнрад.

Ами колега явно са намалили разходите. Отзад буксата е някаква мъничка. Иначе преди беше 59лв. сега е 49лв....
                by RUBIG service

Comment

Имам впредвид, че ги продаваха с преходник към евробукса. Само трябва да намериш кой да ти аранжира буксата сега.

---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:31 ----------

колега, я погледни и това:
                  http://www.hit-electronics.com/i-osh...nippon-20P.htm
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Вземи една евробукса за два лева и си свържи кабелите.
                    Имай впредвид, че съществува и евробукса с малката букса за Нео.
                    Просто смъкни малката букса на Нео-то и с нея-бегом в магазина да ти дадат цялото парче, защото явно някой си е рязал на воля!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

да, направо с плеъра в конрад и търси преходник да не се занимаваш.

ПП
                      ето такова нещо ти трябва,предполагам
                      http://www.electronics.bg/product_in...ts_id=21003186
                      точка

Comment

Между другото да ти кажа, че като радио не работи много добре. Баща ми си го взе миналата седмица и го пробвахме във ВТ и на радио "пръщи" почти постоянно, да не говорим за извън ВТ какво става - някои се губят даже. Става само за MP3 от флашка. Иначе майстора дето го слага искаше допълнително да купим точно този комплект, който търсиш.

Comment

локалната настройка изключихте ли я.
                          точка

Comment

Еййй точно това е преходничето! От двата линка колеги. Ще гледам делничен ден да реагирам

Днес ходих до конрад, казаха че масово са им го търсили за момента ама го нямали и нямало да имат и да съм си купел нормално ЦД...абе нещо ме издразниха

А неото е CMR 1510 от техномаркет Щом ще се намери преходника утре отивам да го преслушам как се държи и после ще търсим кабелажа
                            by RUBIG service

Comment

Тия преходници ги имат във веригите магазини на Роял електроникс....Има 10тина такива преходника из Сф

Днес обаче отидох до техномаркет. Някак си тук искра, там искра, го вързахме това Нео и мога да кажа, че свири супер слабо и зле. Таааа в крайна сметка се отказвам. Адапторната ми касетка и 20г. филипс вадят по-добър звук
                              by RUBIG service

Comment

Working...
                              X