Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на LG LCS - 700BRS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на LG LCS - 700BRS

Здравейте колеги
    До преди месец бях със Sony Xplod,но някакъв хубавец ми разби джама и го гепи
    Днес ми подариха нов касетофон-LG LCS-700BRS (http://www.lg.com/bg/televizor-audio...ar-LCS700B.jsp ),обаче гледам,че кабелите не са като на сони-то и срещам трудности при монтажаДоста съм невеж от към тези неща,та искам да Ви помоля за съвет къде да отида във Варна за монтаж или някакъв съвет как да се справя сам
    Благодаря Ви предварително

В какъв смисъл кабелите не са като на сонито? Ако говориш за буксата на самия касетофон - да, различни са. Но би трябвало да имаш и ЕВРО букса, те са универсални.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Здравей, колега и при мен имаше подобен проблем.
      Виж тази, тема може да е от полза.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%EE%EC%EE%F9
      146 1.3 боксер 1996г.
      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Успях да свържа всичко сам...дори и bluetooth-a го подкарах и работи перфектно...
        Единственото,което не можах да направя е...да накарам дистанционното за волана да работи
        Ако някой има идея къде точно бъркам или забравям да направя....очаквам помощ
        Батерията беше в комплекта и не вярвам да е от нея....не знам дали отзад трябва да свързвам кабел и за него....
        та почнах вече да дрънкам глупости....
        Ако някой може....нека помогне

Comment

пробвай го дали работи - хвани един телефон с камера , включи камерата и я насочи към окото на дистанционното след което натисни някой бутон на дистанционното и гледай на дисплея на телефона .Ако светне диода значи дистанционното работи . ако ли не обърни батерията и пробвай пак .
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
          X