Известие

Collapse
No announcement yet.

Свързване на СД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свързване на СД

Здравейте колеги.
    Имам едно въпросче.
    Днес си прехвърлих СД-то от едната на другата кола и ми възникна следния проблем.
    Значи всичко е точно освен, че има един оранжев кабел който подава + когато ключът е на контакт (мисля, че мемори се води) та кабела е там но + не идва......
    Та ако може да ми кажете откъде точно идва този + може би е изгорял бушон или нещо е прекъснат някъде........
    Благодаря предварително.
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Може и да не си играеш да го търсиш, кой го знае откъде идва. Обикновено е на сервизния бушон, ама ако той е изгорял, няма да работят още един куп работи. Вържи ЦД-то само към постоянния +. Стига да не е Алпайн че ше ти скапе акумулатора. Ако пък държиш да го има, вземи си ток от запалката. На нея има + само при контакт (при 156-ца).
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Да аз по принцип първо тва си помислих да му пусна едно кабелче от някъде другаде....... Но все пак ако е нещо по веригата и мога да си го оправя.........
      Иначе той единия дет май се води сервизен беше изгорял и не ми светеха стоповете....... ся като се замисля той тоя кабел даже не беше изолиран може и той да е дал на късо........ Утре ще погледна.
      Иначе искам да не е с постоянен + защото като си загася колата ще ми загасва и СД-то и няма да го мисля.......
      Благодаря.
      sigpic
      GT- JTDm 150

Comment

Дааааа, явно точно този кабел е бил виновника за изгарянето на предпазителя.......
        Днес сутринта проверих стоповете и пак не светят и предпазителя изгорял. Смених го и + за СД-то си дойде.....
        Благодаря Тонов за помощта.
        sigpic
        GT- JTDm 150

Comment

Working...
        X