Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да запаметя радио станция - Alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да запаметя радио станция - Alfa 147

Здравейте колеги,
    От вчера съм горд собственик на Алфа 147 и имам един МНОГО сериозен проблем.
    Немога да запаметя радиостанциите на номерцата на радиото . Доста време си играх, но така и не разбрах как става номера. Някой може ли да удари 1 рамо...ъъъ...отговор по темата
    Алфата е като добра ръка в покера...виждаш я и докато се ухилиш и се озъбваш

Пробвай като намериш станцията задръж желаното копче няколко секунди,трябва да издаде някакъв звук.
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Честито колега ,упасявам се обаче ,че с обилната информация която представяш дори и Нострадамус би се затруднил в опитите си да ти помогне ,а какво остава за колегите които са Алфисти ,а не гадатели.
      Last edited by nicola 59; d.m.y г., 16:18. Основание: не точност и вмъкване на грешен цитат
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
        Пробвай като намериш станцията задръж желаното копче няколко секунди,трябва да издаде някакъв звук.
        ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
          Честито колега ,упасявам се обаче ,че с обилната информация която представяш дори и Нострадамус би се затруднил в опитите си да ти помогне ,а какво остава за колегите които са Алфисти ,а не гадатели.

Като гледам по кое време на денонощието съм го писал и аз трудно се разбирам......

Та какво имах предвид(не съм сигурен че е точно така,на трябва да пробва) поне на повечето е така:

1.Намираш желаната радиостанция.
          2.Натискаш и задържаш едно от копчетата с номера от 1-6 за няколко секунди.

Дано стане,успех!
          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
            Като гледам по кое време на денонощието съм го писал и аз трудно се разбирам......

Та какво имах предвид(не съм сигурен че е точно така,на трябва да пробва) поне на повечето е така:

1.Намираш желаната радиостанция.
            2.Натискаш и задържаш едно от копчетата с номера от 1-6 за няколко секунди.

Дано стане,успех!
            Колега нямах предвид твоя пост а поста на колегата който пита ма не казва нищо ,коя година е колата ,с орегинално стерео ли е или е сменено ,ако е с орегиналното кои модел е има ли навигация или не .
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Предполагам, че говориш за 147-цата с навигация понеже и аз имах много ядове с това.

Като намериш станцията, която искаш да запазиш, задръж копчето където искаш да запаметиш станцията..
              Например слушаш радио Нова, задръж 1 докато на дисплеиа не се появи Нова на 1-во миасто.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)

Comment

Working...
              X