Известие

Collapse
No announcement yet.

AUX изход за касетофон на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• AUX изход за касетофон на 147

Здравейте колеги,

Можете ли да ме насочите към място в София, където да ми изкарат AUX кабел от фабричния касетофон на 147? От търсачката разбрах, че е възможна подобна процедура.
    Romeo 147, TS 1,6 2001

А има ли начин да се изкара изход за флашка. Някакъв по евтин вариант от Xcarlink?

Comment

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
      А има ли начин да се изкара изход за флашка. Някакъв по евтин вариант от Xcarlink?
      Xcarlink е USB интерфейс, който "лъже" юнита, че е включен чейнджър ... той си го приема като такъв и го управлява. Сигурно не е проблем да се изкара USB вход, но какво ще прави юнита с него? За да чете пък интерфейс трябва да има управление на чейнджър.
      Не съм много сигурен, но само на юнитите с фабрично MP3 можеше да се изкара AUX, но да кажат по-запознатите.
      Намери схемите в нета и отиди в някой сервиз ... би трябвало средно интелигентен техник да го направи без проблем.

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Първоначално публикувано от Calobran Покажи съобщение
      Здравейте колеги,

Можете ли да ме насочите към място в София, където да ми изкарат AUX кабел от фабричния касетофон на 147? От търсачката разбрах, че е възможна подобна процедура.
      Пиши на Mury, той ще ти реши проблема ... беше ме изпратил при един пич преди време, но съм му затрил телефона някъде. Но най-добре намери схемите преди това.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
        Xcarlink е USB интерфейс, който "лъже" юнита, че е включен чейнджър ... той си го приема като такъв и го управлява. Сигурно не е проблем да се изкара USB вход, но какво ще прави юнита с него? За да чете пък интерфейс трябва да има управление на чейнджър.
        Не съм много сигурен, но само на юнитите с фабрично MP3 можеше да се изкара AUX, но да кажат по-запознатите.
        Намери схемите в нета и отиди в някой сервиз ... би трябвало средно интелигентен техник да го направи без проблем.

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Пиши на Mury, той ще ти реши проблема ... беше ме изпратил при един пич преди време, но съм му затрил телефона някъде. Но най-добре намери схемите преди това.
        Специално за Aux има тема в която подробно съм писал как става трябва просо да вържеш кабелите от жака на три пина от буксата отзад а друфи два да дадеш на къси и имаш aux поразрови се и ще си направиш сам безплатно

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
          Специално за Aux има тема в която подробно съм писал как става трябва просо да вържеш кабелите от жака на три пина от буксата отзад а друфи два да дадеш на къси и имаш aux поразрови се и ще си направиш сам безплатно
          Мерси, намерих темата - само дето не съм свалял касетофона още, пък и не съм добре с жичките. Тази интервенция изисква ли поялник и откъде предлагате да извадя кабела,за да стига до скоростния лост?
          Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Благодаря ти, но аз реших казуса с интерфейс преди доста време.
            Колегите да се възползват.
            sigpic

Comment

Откъде мже да се купи AUX кабел Blaupunkt 7607897093 или подобен? Трябва да е с Iso mini.

Comment

Откъде мже да се купи AUX кабел Blaupunkt 7607897093 или подобен? Трябва да е с Iso mini.
                По принцип от ибей, но и там почти не се намират защо не опиташ да си направиш трябва да вържеш трите жички от един кабел с жак и още две допълнителни да активираш и деактивираш
                !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

По принцип от ибей, но и там почти не се намират защо не опиташ да си направиш трябва да вържеш трите жички от един кабел с жак и още две допълнителни да активираш и деактивираш
                  !
                  Ами така ще направя. Само не намирам подходящи обувки за кабелчетата,които да влезнат в жакчето. А тези двете нали трчбва да ги дам на късо с едно мостче между тях?

Comment

Ами така ще направя. Само не намирам подходящи обувки за кабелчетата,които да влезнат в жакчето. А тези двете нали трчбва да ги дам на късо с едно мостче между тях?
                    Значи не давай постоянно защото цд-става неизползваемо сложи прекъсвач ! Входа се активира когато при дадени на късо тези двете крачета пуснеш цд-то, и се деактивира когато ги разкачиш и пак изключиш и включиш цд-то

Comment

Ясно. Ще сложа

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:22 ----------

А прекъсвача се слага на 13 и 15 нали?

Comment

Ясно. Ще сложа

---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:22 ----------

А прекъсвача се слага на 13 и 15 нали?
                        13 и 14, според тази схема http://clubalfaromeo.com/forum/attac...8&d=1290551455

а колко малки трябва да са обувките? и откъде смяташ да изкараш кабела?
                        Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Първоначално публикувано от Calobran Покажи съобщение
                          13 и 14, според тази схема http://clubalfaromeo.com/forum/attac...8&d=1290551455

а колко малки трябва да са обувките? и откъде смяташ да изкараш кабела?
                          Грешката е моя. Точно на 14 и 13 са.
                          Обувките са някакви специфични и сега ще обикалям магазините да търся. Като намеря нещо подходящо ще пиша. А иначе кабела мислех да го изкарам между таблото и предното стъкло, защото стойката за тел. ми е там и кабела за зарядното също. Ще мина и през техномаркет да видя за някой кабел с подвързана букса и ще пиша. Ако има такъв мисля, че е най-добрия вариант.

Comment

Ако някой се заеме да прави за 147 такова кабелче, нека направи едно и за мен. Ще си платя, колкото е нужно Ето такива са обувките иначе :
                            Attached Files
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Ако някой се заеме да прави за 147 такова кабелче, нека направи едно и за мен. Ще си платя, колкото е нужно Ето такива са обувките иначе :
                              Значи кабела се прави за 2-3 лв. и е елементарно да го направиш сам. В София 100 % се продава и готов за 5-10 лв. някъде където продават Blaupunkt. Незнам откъде да намеря обувки за кабела, но ако намеря ще ти го направя безплатно, само че доставката по еконт е по-скъпа отколкото да си сглобиш кабел.

Comment

Working...
                              X