Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова музика в 166ца

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова музика в 166ца

Здравейте колеги, най накрая и аз се реших да пооправя музиката на алфата .
    Колата е алфа 166 .
    Искам да попитам , когато се сложи буксата отзад на ICS тази която е за усилвател колоните във купето продължават да работят нали.. защото четох ,че алфите със ситема БОСЕ всички колони са вързани на усилвателя и ICS дава само сигнал към усилвателя. Аз на съм с такава система но с една дума да не стане така ,че ICS да пуска сигнал само на усилвателя .

Какво ще кажете за http://www.technopolis.bg/b2c/detail...i-JBL-CS-1204B

усилвател http://www.technomarket.bg/products/...upunkt-ema-460

И да питам дали ще ми е необходим кондензатор .
    Като бюджета е доста ограничен ...
    Last edited by mate545; d.m.y г., 20:13.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Здравей колега ,имаш перфектно озвучаване не разбирам защо искаш да слагаш 4 канален усилвател след като твоя е 5 канален и бас каса която само ще ти отнеме от багажника това което мога да ти предложа е само подмяна на говорителите с HERZ от високия клас примерно .

Comment

Системата НЕ ми е BOSE и не е чак толкова перфектна . 4тири каналния усилвател ми трябва за друг проект .. харесал съм и един Pioner двуканален който го връзвам в bridge режим .

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Това вече е нещо друго ,колата си иска усилвател аз сложих 4 канален на моята като захраних предните и задните които са на кората (допълнително ги монтирах ) но се замислям да сложа и един 2 канален и на задните врати

Comment

Да се похваля днес взех JBL а изглежда супер и вади доста добри ниски .
          Идва време за усилвател мисля да купя този http://electron.bg/pioneer-gm5400t-p-1642.html

Дайте съвети какви кабели да купя - силови 3 метра на 10кв.мм и сигнални 5,0 метра ще стигнат ли?
          Attached Files

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Откъде ще вземеш сигнала ? 3 метра кабел ми се вижда много. Прецени къде ще стои усилвателя и възможно най-къси кабели вземи. 10кв ще са ти предостатъчни.
            Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Усилвателя от линка не струва
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                Усилвателя от линка не струва
                подкрепям имах такъв ! (за тези пари можеш да си вземеш от тунинг форума някое втора ръка с класи над това !!! )
                Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Усилвателя го купих вече .. свири ултра добре, и незнам вие какво искате от един усилвател и кафе ли да прави ...

Всички ревюта в нета показват че усилвателя е добър , не е най добрия но е добър . За мойте нужди е перфектен .. Моля темата е за ключ
                  Last edited by mate545; d.m.y г., 16:35.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Ами след като не знаеш ние какво очакваме от "ултра" добрия ти усилвател,друг път не питай за мнение !!!
                    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                    X